Vill du koordinera personal?

Om tjänsten

Vi söker nu en personalbeordrare till vår kund Nettbuss AB i centrala Göteborg. Som personalbeordrare koordinerar och planerar du ut personal, schemalägger och bokar om personal vid sjukdom eller semester. Läs mer nedan!

Om företaget

Nettbuss är Nordens näst största bussbolag, med verksamhet i Norge och Sverige. De omsätter ca 6 miljarder per år och har ca 7400 medarbetare, samt ca 3300 bussar. Nettbuss är ett helägt dotterbolag till NSB som Norges motsvarighet till SJ och vår historia går så långt tillbaka som till 1925.
Nettbuss skall vara bäst på trafiksäkerhet, komfort och miljö. Nettbuss lovar deras kunder att leverera en positiv upplevelse – både före, under och efter resan.

Arbetsuppgifter

Som personalbeordrare kommer du att arbeta dagligen med att säkerhetsställa att det finns förare under den dagliga körningen, planera veckoscheman samt boka in förare på utbildning. Du kommer även att bevaka sjukskrivningar/VAB och godkänna eller avslå ledighetsansökningar.

Du har löpande dialog med olika personer såsom förare och övriga funktioner inom driftavdelningen. Du kommer även vara en stödfunktion till depåcheferna där du bl.a. vidarebefordrar löneredovisningen till HR-avdelningen.

Det är viktigt att du ser helheten och kan prioritera i logistikflöden. Om du motiveras av att lösa problem och se mönster är tjänsten något för dig!

Kvalifikationer

  • Gymnasiekompetens eller motsvarande kunskaper
  • Datorvana, framförallt Officepaketet
  • Kunskap om arbetstidsregler och gällande kör- och vilotidsregler är meriterande
  • Flytande engelska i tal och skrift

Vi söker dig som är noggrann, stresstålig, lättlärd och har lätta för att kommunisera med olika typer av människor i såväl tal som skrift. Vidare ser vi att du är en problemlösare, flexibel har planeringsförmåga och kan ha många bollar i luften samtidigt. Arbetet sker i systemet Hastus som är på engelska. Vi genomför personlighets- och kunskapstester samt bakgrundskontroll på alla våra slutkandidater.

Övrigt

Du kommer att bli anställd hos oss på KFX HR-partner men arbeta hos Nettbuss AB. Arbetet är tillsvidare på heltid och arbetstiderna är vardagar 8-17.
Intervjuer sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag via kfx.se
Vi frågor kontakta KFX HR-partner på 031- 711 98 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan