KFX – En erfaren HR-partner vid din sida som aldrig genar

KFX HR-partner är experter på att genomföra lyckade processer. Vi vet att både ledning och struktur är viktigt. Med lång erfarenhet i branschen och kvalitet i varje steg lämnar vi ingenting åt slumpen.

Vad gör en HR-partner/HR-business partner?

Den huvudsakliga uppgiften för en HR-partner är att skapa mervärde för de anställda och organisationen inom HR-relaterade områden/ärenden.

En HR-partner, även kallat “HR-business partner”, bistår med HR-specialister som arbetar med en organisations ledare för att utveckla en HR-strategi som nära stödjer företagets målbild. De fyra främsta rollerna av en HR-specialist inkluderar:

 1. Strategisk partner
 2. Förändringsledare
 3. Anställdsspecialist
 4. Administrativ expert

För att en HR-partner ska kunna skap konkurrenskraftiga fördelar för ett företag krävs det att HR-specialisterna/konsulterna utför arbetsuppgifterna av ovan nämnda rollerna parallellt med varandra.

En HR-partners arbetsuppgifter

Exempel på en HR-partners arbetsuppgifter inkluderar bland annat, men är inte begränsat till:

 • Ge rådgivning till chefer och bistå med dagliga HR-guidning
 • Analysera trender och parametrar inom HR-avdelningen
 • Lösa komplexa personalrelaterade ärenden och missnöjen
 • Arbeta tätt tillsammans med ledningen och anställda för att förbättra arbetsrelationer, bygga moral och öka produktivitet och bevarande av anställda
 • Bistå med HR-policycoaching
 • Observera och rapportera på arbetskraftplanering
 • Identifiera utvecklingsbehov för arbetslag och individer
 • Utvärdera träningsprogram
 • Förestå nya HR-strategier

Varför välja KFX?

Det dominerade antagandet om en HR-partner är relativt simpelt; att vara en HR-partner är inte att göra “HR för HR”, det är att göra “HR” så att organisationen kan nå framgång på marknaden. Det är viktigt att komma ihåg att värdet inte skapas på grund av det vi inom HR vet och gör, värdet kommer från det värde vi kan skapa för ANDRA inom er organisation.

Nedan följer anledningarna varför ni bör anlita KFX som er trygga HR-partner.

Noggrannhet lönar sig – särskilt när man väljer nya medarbetare

Nya medarbetare ger en energiinjektion, skapar ett positivt arbetsklimat och genererar nya affärsmöjligheter. KFX är en erfaren HR-partner som alltid strävar efter en djup förståelse för våra kunders verksamhet. Det innebär att vi effektivt matchar varje kandidats kvalifikationer och personlighet mot era behov.

Ett säkert val

Oavsett om du väljer att rekrytera eller bemanna är valet av nya medarbetare ett av de viktigaste beslut ditt företag eller organisation gör. KFX erbjuder därför ett stort sortiment med välbeprövade tester. Dessa inkluderar personlighetstester och tester för specifik kompetens/fackkunskap.

Testerna kan kombineras och skräddarsys utifrån era behov, tillsammans skapar de en fördjupad bild av kandidatens kompetens. Vi erbjuder även en kostnadsfri bakgrundskontroll av er slutkandidat.

Vi garanterar kvalitet

Din kontaktperson på KFX är alltid en erfaren rekryterare med HR-utbildning som ansvarar för hela rekryteringsprocessen, från början till slut. Vi om några vet hur svårt det kan vara att välja nya medarbetare. Därför gör vi valet tryggare för våra kunder och lämnar omfattande garantier för vårt arbete. Ni har bland annat full reklamationsrätt på uppdraget inom sex månader efter påbörjad anställning. Det är en självklarhet för oss och en trygghet för dig.

Vid längre uppdrag gör vi en mer omfattande analys av er verksamhet och era kompetensbehov. Det ska alltid finnas tillräckligt med personal. Aldrig för få och aldrig för många.

KFX HR-partner uppfyller alla de krav som ställs på ett auktoriserat bemannings– och rekryteringsföretag. Vi arbetar i enlighet med de kollektivavtal som tecknats med Unionen och LO.

För mer information om vad en HR-partner gör och hur KFX kan hjälpa skapa mervärde för er organisation, kontakta oss idag.

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan