KFX – En erfaren HR-partner vid din sida som aldrig genar

KFX HR-partner är experter på att genomföra lyckade processer. Vi vet att både ledning och struktur är viktigt. Med lång erfarenhet i branschen och kvalitet i varje steg lämnar vi ingenting åt slumpen.

Vad gör en HR-partner?

Den huvudsakliga uppgiften för en HR-partner är att skapa mervärde för de anställda och organisationen inom HR-relaterade områden/ärenden.

För oss på KFX innebär en HR-partner någon som hjälper till och kan vara ett stöd i alla personalfrågor – vi stödjer upp när du behöver tillfällig personal, vi rekryterar på alla nivåer och är specialister på att förbättra avdelningar.

En HR-partners arbetsuppgifter

En arbetsbeskrivning för en HR-business partner kan skilja sig åt beroende på ett företagets behov och önskemål. Vi kan hjälpa dig i delar av en rekrytering eller sköta allt från första urval till tillsättning. Vi kan också ta över ansvaret helt för en hel avdelning, det kallar vi en entreprenad. Då ser vi till att det alltid finns utbildad personal och du behöver aldrig tänka på att hyra in extra vid sjukfrånvaro, semester eller tjänstledighet.

Varför välja KFX?

Att vara en HR-partner är inte att göra “HR för HR”, det är att göra “HR” så att organisationen kan nå framgång på marknaden med rätt personer vid rodret eller på golvet för att använda ett ”gammalt” uttryck. Det är viktigt att komma ihåg att värdet inte skapas på grund av det vi inom HR vet och gör, värdet kommer från det värde vi kan skapa för ANDRA inom din organisation.

Noggrannhet lönar sig – särskilt när man väljer nya medarbetare

Nya medarbetare ger en energiinjektion, skapar ett positivt arbetsklimat och genererar nya affärsmöjligheter. KFX är en erfaren HR-partner som alltid strävar efter en djup förståelse för våra kunders verksamhet. Det innebär att vi effektivt matchar varje kandidats kvalifikationer och personlighet mot era behov.

Ett säkert val

Oavsett om du väljer att rekrytera eller bemanna är valet av nya medarbetare ett av de viktigaste beslut ditt företag eller organisation gör. KFX har över tre decenniers erfarenhet av både rekrytering och bemanning vilket gör att vi har unik kunskap om hur en lyckad rekrytering genomförs.

För att hitta just den kandidat som passar dina företagsbehov erbjuder vi därför ett stort sortiment med väl beprövade tester. Dessa inkluderar personlighetstester och tester för specifik kompetens/fackkunskap.

Testerna kan kombineras och skräddarsys utifrån era behov, tillsammans skapar de en fördjupad bild av kandidatens kompetens. Vi erbjuder även en kostnadsfri bakgrundskontroll av slutkandidaten för att ytterligare säkerställa att du gjort rätt val.

Vi garanterar kvalitet

Din kontaktperson på KFX är alltid en erfaren rekryterare med HR-utbildning som ansvarar för hela rekryteringsprocessen, från början till slut. Vi om några vet hur svårt det kan vara att välja nya medarbetare. Därför gör vi valet tryggare för våra kunder och lämnar omfattande garantier för vårt arbete. Det innebär bland annat full reklamationsrätt på uppdraget inom sex månader efter påbörjad anställning om du inte är nöjd. Det är en självklarhet för oss och en trygghet för dig.

Vid längre uppdrag gör vi en mer omfattande analys av ditt företag, dina processer och kompetensbehov. För att ett företag ska fungerar så effektivt som möjligt ska det alltid finnas tillräckligt med personal ー aldrig för få och aldrig för många.

KFX HR-partner uppfyller alla de krav som ställs på ett auktoriserat bemannings– och rekryteringsföretag. Vi arbetar i enlighet med de kollektivavtal som tecknats med Unionen och LO.

För mer information om vad en HR-partner gör och hur KFX kan hjälpa skapa mervärde för er organisation, kontakta oss idag.

Läs mer om våra lokala HR-specialister:

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan