Anställningstrygghet

Trygghet som konsult

Bemanningsbranschen har i grunden samma anställningsvillkor som andra arbetsgivare. Hos KFX kan du välja mellan att arbeta heltid, deltid eller som timanställd. Oavsett om du överväger en tjänst hos oss eller hos någon av våra branschkollegor ska du alltid försäkra dig om att det företaget är ett auktoriserat bemanningsföretag.

KFX_22x16_125

 

Auktoriserat bemanningsföretag

Att KFX Skandinavien AB med dotterbolag är auktoriserade av Kompetensföretagen innebär en trygghet för dig som anställd. Auktorisationen är en garanti för att KFX är en arbetsgivare som följer gällande lagar och regler samt att du omfattas av alla de skydd och förmåner du har rätt till.

De tio krav som KFX HR-partner har uppfyllt för att få auktorisationen omfattar bland annat ekonomisk granskning, etiska regler, kollektivavtal, allmänna leveransvillkor, ansvarsförsäkring och jämställdhetsplan. Reglerna innebär bland annat att vi bedömer människor enbart efter kompetens, kunskap och färdigheter.

Alla auktoriserade bemanningsföretag kontrolleras årligen för att se att vi fortlöpande uppfyller auktorisationens krav.

Kollektivavtal

KFX har kollektivavtal med Unionen, vilket innebär att vi tillämpar bemanningsavtalet för tjänstemän mellan bemanningsföretagen och Unionen. Vi har även kollektivavtal med LO, där vi tillämpar bemanningsavtalet mellan bemanningsföretagen och de olika arbetstagareförbunden inom LO.

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan