Sveriges bästa företagsbloggar 2018

Vi lyssnar på våra anställda, på varandra och på våra kunder.

Om KFX

Vårt fokus är alltid att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och personal. Det kräver att vi är lyhörda och ständigt anpassar oss. Idag är vi drygt 500 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Vi är en trygg HR-partner som har kunnat erbjuda service, bemanning och rekrytering sedan 1986.

Vi lyssnar på våra anställda, på varandra och på våra kunder. Stolthet, omtanke och engagemang. Dessa tre ord är våra värdeord och deras innebörd ska genomsyra hela vår verksamhet.

Vår personal är vår främsta resurs och därför är KFX mycket måna om att du ska trivas både hos oss och ute på din arbetsplats hos kund. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra konsulter och kunder.

Behandling av personuppgifter vid övriga HR-tjänster | KFX
Integritetspolicy

”Vi värnar alltid om individers personliga integritet”

Läs mer
Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan