Vi lyssnar på våra anställda, på varandra och på våra kunder.

Om oss – landets äldsta konsult- och rekryteringsföretag | KFX

Vårt fokus är och har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Det kräver att vi är lyhörda och ständigt anpassar oss efter rådande omständigheter. Idag är vi på KFX HR-partner drygt 250 medarbetare som arbetar både på våra regionala kontor runt om landet och ute hos våra kunder. Vi är ett av landets äldsta konsult- och rekryteringsföretag och en trygg HR-partner sedan 1986.

Våra värderingar

Vi lyssnar på våra anställda, på varandra och på våra kunder. Stolthet, omtanke och engagemang. Dessa tre ord är KFX HR-partners värdeord och deras innebörd ska genomsyra hela vår verksamhet:

  • Stolthet i vårt dagliga arbete för att med självförtroende kunna hjälpa företag med sin bemanning och rekrytering och hjälpa arbetssökande hitta sitt drömyrke
  • Omtanke för våra kunder, konsulter och anställda så att alla ska känna att de syns och hörs
  • Engagemang i ALLT vi gör för att garantera bästa möjliga resultat som tillfredsställer alla parters behov

Vår filosofi

Vår personal är vår främsta resurs. De utgör ryggraden för KFX HR-partner. Därför är vi mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega, där vi alltid tar oss tiden att lyssna på vad du har att säga och tar dina tankar och åsikter i beaktning på största allvar. KFX bemanning värnar om den personliga kontakten med alla våra konsulter och ser till att skapa förutsättningarna och möjligheterna för dem att nå sin fulla potential och uppnå sina framtida mål.

Vår affärsidé

KFX HR-partners mål är att effektivisera hela anställningsprocessen. Vi hjälper företag och organisationer att snabbare, enklare och effektivare hitta den kompetens de behöver i sin verksamhet. På samma vis hjälper vi våra konsulter och arbetssökande att komma i kontakt direkt med företagen och organisationerna och slippa utdragna och ineffektiva anställningsprocesser.

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan