HR-specialist Göteborg: stöttar dig i allt som rör personalfrågor

Personalen är nyckeln till framgång. Det spelar ingen roll om du har tagit fram en helt unik produkt eller tjänst om du inte har kunniga och engagerade medarbetare i kundtjänst, inne på lagret eller i företagsledningen. Därför är en av de allra största utmaningarna som företagare att både kunna behålla kompetens inom företaget och att hitta nya medarbetare som bidrar med god energi och öppnar nya affärsmöjligheter. Det är där en erfaren HR-specialist kommer in i bilden.

Vad är en HR-specialist?

En HR-specialist hjälper dig att se över företagets personalbehov, rekrytera nya talanger och implementera utvecklingsplaner för dina nuvarande medarbetare. Behöver ditt företag en HR-specialist i Göteborg? KFX är ett rekryterings- och bemanningsföretag med över 30 år i branschen, vi matchar rätt HR-specialist med ditt företags behov.

Varför du ska anlita en HR-specialist från KFX

Rekrytering är lika mycket en konst som en vetenskap. En KFX HR-specialist i Göteborg har kunskap om den lokala arbetsmarknaden, erfarenhet av rekryteringsprocesser och använder sig av väl beprövade tester för att säkerställa att ditt företag får den mest lämpade kandidaten. Men våra HR-specialister har fler kompetensområden än rekrytering. Här är exempel på vad en HR-specialist i Göteborg kan göra för ditt företag:

  • Utreda verksamhetens personalbehov.
  • Ta fram underlag inför förhandlingar om löner och arbetsvillkor.
  • se över hälso- och livförsäkringsprogram
  • Informera företagets personal om vilka förmåner de har rätt till.
  • Kontrollera olika avdelningars budgetar.

Större företag med egen HR-avdelning tror ofta att en utomstående byrå inte kan hjälpa till. Men med samhälleliga förändringar och nya krav på arbetsplatser är gamla strategier, processer och rutiner förlegade och hindrar både personal och företag att utvecklas. Medarbetare som trivs och känner sig värdefulla för företaget presterar bättre och har ett större engagemang. KFX HR-specialist i Göteborg kan hjälpa er befintliga HR-avdelning med välutvecklade processer för att ni ska nå den framgång ni siktar mot. Oavsett om det gäller en kortare period eller stöd i flera månader kan våra HR-partners i Göteborg hjälpa er.

Hitta personal för olika behov

Behöver du en HR-specialist i Göteborg kan vi på KFX hjälpa dig oavsett behov. Med bred erfarenhet och ett landsomfattande kontaktnät kan vi möta era behov med vår kompetens.

  • Rekrytering – Vi är experter på rekrytering och kan lägga tiden ni inte har på att hitta rätt person till rätt plats för att företaget ska kunna nå sin fulla potential.
  • Entreprenad – Med en erfaren entreprenadverksamhet kan vi kan sköta era kringtjänster så ni kan lägga fokus på det ni gör bäst.
  • Management – Vi stöttar ledningen och hjälper företaget att utvecklas. Exakta processer är unika och anpassas efter behov, mål och situation.
  • Konsultuthyrning – Är du ute efter expertis inom ett visst område kan KFX hjälpa dig med konsulter oavsett period.

Om oss på KFX

Med stolthet, engagemang och omtanke vill vi skapa långsiktiga relationer och alltid göra vårt yttersta för våra kunder. Vi brinner för starka och trivsamma arbetsplatser där alla medarbetare syns och hörs. Personal som trivs utgör en attraktiv arbetsplats där medarbetarnas kompetens tas vara på och utvecklas. Det spelar ingen roll om du är ute efter en HR-specialist i Göteborg, Malmö, Stockholm, Sundsvall eller Västerås ー med ett landsomfattande kontaktnät finns vi alltid där för dig.

Utvecklas ditt företag internt kommer de externa processerna förbättras. Personalen är företagets grund och en bra arbetsplats resulterar i ett framgångsrikt företag.

KFX kan både stötta din HR-avdelning tillfälligt och rekrytera en HR-specialist i Göteborg efter din verksamhets behov.  Kontakta oss här.

Läs mer om våra lokala HR-specialister:

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan