HR-specialist Göteborg: stöttar dig i allt som rör personalfrågor

En HR-specialist hjälper dig att se över företagets personalbehov, rekrytera nya talanger och implementera utvecklingsplaner för dina nuvarande medarbetare. Behöver ditt företag en HR-specialist i Göteborg? KFX är ett rekryterings- och bemanningsföretag med över 30 år i branschen, vi matchar rätt HR-specialist med ditt företags behov.

Personalen är nyckeln till framgång. Det spelar ingen roll om du har tagit fram en helt unik produkt eller tjänst om du inte har kunniga och engagerade medarbetare i kundtjänst, inne på lagret eller i företagsledningen. Därför är en av de allra största utmaningarna som företagare att både kunna behålla kompetens inom företaget och att hitta nya medarbetare som bidrar med god energi och öppnar nya affärsmöjligheter. Det är där en erfaren HR-specialist kommer in i bilden.

Varför du ska anlita en HR-specialist från KFX

Rekrytering är lika mycket en konst som en vetenskap. En KFX HR-specialist i Göteborg har kunskap om den lokala arbetsmarknaden, erfarenhet av rekryteringsprocesser och använder sig av väl beprövade tester för att säkerställa att ditt företag får den mest lämpade kandidaten. Men våra HR-specialister har fler kompetensområden än rekrytering. Här är exempel på vad en specialist på HR-frågor kan göra för ditt företag:

  • Utreda verksamhetens personalbehov.
  • Ta fram underlag inför förhandlingar om löner och arbetsvillkor.
  • Se över hälso- och livsförsäkringsprogram.
  • Informera företagets personal om vilka förmåner de har rätt till.
  • Kontrollera olika avdelningars budgetar.

KFX kan både stötta din HR-avdelning tillfälligt och rekrytera en HR-specialist i Göteborg efter din verksamhets behov.  Kontakta oss här.

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan