Rätt bemanning och kompetent personal när du behöver 

BEMANNING FÖR EFFEKTIVISERADE ARBETSFLÖDEN

Varje dag bidrar våra duktiga konsulter till framgångar för våra kunder. Vi bemannar på alla nivåer för både kortare och längre uppdrag och kan hjälpa dig genom arbetstoppar, semestertider eller vid sjukdom.

Vi ser till att det alltid finns kompetent personal när du behöver. Som auktoriserat företag erbjuder vi bemanning baserad på kompetens, kvalitet, färdigheter och kunskap.

Liksom rekrytering handlar bemanning i ekonomi och övriga områden om fingertoppskänsla. Om att rätt person hamnar på rätt plats. För att lyckas utgår vi både från våra konsulters förutsättningar och behov, och från våra kunders önskemål. Målet är alltid att hitta fram till en perfekt match där alla inblandade vinner på samarbetet. Naturligtvis ingår det också i vårt uppdrag att bidra med rätt bemanning som faktiskt stöttar upp er befintliga personal och anställda.

RÄTT BEMANNING, ALLTID TILLGÄNGLIG

Du når oss dygnet runt, året om. Vår dygnet-runt-jour är ständigt bemannad för att vi säkert ska kunna garantera ditt personalbehov – i alla lägen.

VÅRT MÅL? BÄSTA BEMANNING INOM EKONOMI OCH ANDRA OMRÅDEN

Medarbetare som trivs och har bra villkor presterar bättre. Detta har varit vår fasta övertygelse sedan företaget grundades 1986. När du tar in konsulter från en HR-specialist som KFX får du en trygg och erfaren partner med bred kompetens.

Vi är ett kompetent bemannings- och rekryteringsföretag med kunder i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Vi vet värdet av en uppdaterad och relevant förståelse när det kommer till branschnyheter och trender. För att säkerställa hög kunskap hos våra medarbetare erbjuder vi löpande kompetensutbildningar.

För oss som HR- och rekryteringsföretag är det också en självklarhet att ge våra konsulter ett sammanhang och en trygghet. Att arbeta med många olika uppdrag och i olika verksamheter är ofta uppskattat, men kan också innebära vissa utmaningar. Vi stöttar aktivt och bidrar med de rätta verktygen för att vår bemanning ska hitta rätt inom just er organisation.

Kontakta oss redan idag för mer information om vår bemanning och personalpool, eller om hur du går tillväga för att registrera ditt CV. Vi erbjuder attraktiva backuplösningar för alla olika situationer.

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan