Rekrytering management

KFX erbjuder rekrytering inom management i hela Sverige. Vi kvalitetssäkrar våra kandidater med objektiva faktorer, oavsett karriärstadium, och lägger stor vikt på att hitta rätt person för rätt jobb. Vi har hjälpt många företag att hitta passande medarbetare och kan hjälpa dig med tillfällig bemanning eller permanent rekrytering för management. Välj KFX för en smidig och effektiv rekryteringsprocess.

Rekrytering Management - KFX HR-partner

Vi tillsätter flera tjänster inom management och ledning

Oavsett vilken kompetens du är i behov av kan vi hjälpa dig att tillsätta rätt person för rätt position inom management och ledning. KFX HR-partner hjälper dig att tillsätta roller som exempelvis:

MarknadschefEn marknadschef ansvarar för att planera och genomföra marknadsstrategier för att främja företagets produkter eller tjänster. De övervakar marknadsundersökningar, kampanjer och samarbetar med team för att öka försäljningen och stärka företagets varumärke.

HR-chef (personalchef) HR-chefen är ansvarig för att hantera företagets personal och personalresurser. De arbetar med rekrytering, utbildning, personalutveckling och hantering av arbetsrelationer. HR-chefen spelar en viktig roll i att skapa en positiv arbetsmiljö och att följa arbetslagar.

Operationschef (verksamhetschef)Operationschefen fokuserar på att optimera företagets operativa processer och effektivitet. De planerar och övervakar dagliga aktiviteter, arbetsflöden och resursallokering för att säkerställa smidig verksamhet och kostnadseffektivitet.

Finanschef (CFO) – Finanschefen är ansvarig för företagets ekonomiska hälsa. De hanterar budgetering, finansiell rapportering, kapitalanskaffning och investeringsbeslut. CFO:n spelar en central roll i att säkerställa att företaget är ekonomiskt stabilt och lönsamt.

Projektledare – En projektledare har i uppgift att planera, organisera och övervaka projekt inom företaget. De ansvarar för att leverera projekt i tid och inom budget, samtidigt som de samordnar projektteam och resurser för att uppnå projektens mål.

Dessa olika managementpositioner kräver olika kompetenser och ansvarsområden, men de spelar alla en avgörande roll i att leda och driva företag framåt.

En lyckad rekrytering inom management

Vår rekryteringsprocess fokuserar på kompetens och är helt fördomsfri. Vi vet att det kan vara svårt att hitta rätt medarbetare, men vi är här för att hjälpa till. Vi lägger stor vikt vid relevans och fakta i vårt urval, och inte på ”magkänsla” eller fördomar. Det innebär att vi inte tar hänsyn till ålder, personliga brev eller bilder på kandidaterna, eftersom det kan påverka urvalet. Vi på KFX är ett auktoriserat rekryteringsföretag och bemanningsföretag för en framgångsrik rekrytering inom ledning och management.

Fördomsfria rekryteringar

Genom att fokusera på kompetens och utesluta fördomar bidrar vi också till mångfald på många arbetsplatser. Vi vet att det är viktigt att en tjänst inom ledning och management fungerar väl i en organisation och vår fördomsfria rekryteringsupplevelse hjälper till att säkerställa att rätt person tillsätts för jobbet. Så om du söker en kompetent medarbetare för en tjänst inom management, är du på rätt plats. Låt oss hjälpa dig att hitta rätt kandidat med fokus på kompetens.

Office management bemanning och rekrytering

Letar du efter medarbetare inom office management & ledning men är osäker på om du ska rekrytera eller hyra personal genom bemanning? KFX hjälper dig med båda alternativen! Vi erbjuder skräddarsydda bemanningslösningar för att passa dina specifika behov, oavsett om det gäller heltid eller deltid. Vi hjälper till med arbetstoppar, semesterplanering och sjukfrånvaro på dag-, vecko- och månadsbasis – alltid snabbt och effektivt.

Med en dygnet-runt-jour är vi alltid nära

Behöver ni snabbt hitta en ersättare om en av era ordinarie medarbetare insjuknar? Då kan ni alltid höra av er till oss via vår dygnet-runt-jour. Vi kan hjälpa er att boka en ersättare så att ni slipper avbrott och driftstörningar i er verksamhet. Med vår personalbackup kan ni också få stöd vid arbetstoppar eller högt tryck på arbetsplatsen.

Våra expertisområden inom rekrytering:

————————–

KFX är ett av landets äldsta bemanningsföretag & rekryteringsföretag

Läs mer om våra lokala HR-specialister:

Behöver du personal?

Bemanning, rekrytering eller karriärvägledning vid en omställning. KFX är din HR-Partner som kan hjälpa dig med det mesta! Välj ort och fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett förslag.

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan