Extrajobb för dig som student

Är du en student som söker extrajobb? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss på KFX. Vi kan hjälpa dig hitta extrajobb som student i Stockholm, Göteborg, Västerås, Malmö, Sundsvall och Umeå.

Varför skaffa ett extrajobb som student?

Det finns många fördelar med att arbeta som konsult under tiden du studerar. Förutom att du tjänar pengar under din studietid knyter du även värdefulla kontakter inom näringslivet. Dessutom får du den arbetslivserfarenhet som är efterfrågad när du sedan söker arbete efter din examen.

Hitta extrajobb som student i Stockholm eller annan ort

Konsultrollen handlar om att omvandla teori till praktik och att få prova på en yrkesmässig bredd. Det är med andra ord ett varierande, stimulerande och utvecklande uppdrag som gör det lättare att hitta fram till just din efterlängtade drömtjänst. Jobbet som konsult passar perfekt för dig som vill ha spännande arbetsdagar, speciellt eftersom uppdragen kan skilja sig åt en hel del. Det är mycket möjligt att du upptäcker en typ av uppdrag som du tycker extra mycket om eller där du lyckas prestera mycket väl. Det är alltid roligt att hitta ett jobb som du är bra på och där du även är högt uppskattad oavsett om det är ett extrajobb som student i Stockholm eller annan studieort.

Ett extrajobb som student kan vara nyckeln som leder fram till ditt framtida yrke och som hjälper dig ta beslut över vilka kurser du ska välja i skolan.

Att vara medarbetare hos KFX innebär att du är anställd av oss och arbetar som konsult hos ett eller flera av våra många kundföretag. Oavsett om du som student söker extrajobb i Stockholm, Göteborg eller andra städer kan du vara trygg i att vi tar hand om allt gällande löner, arbetsgivaravgifter, skatter och administration. Du får en möjlighet att lära känna flera olika branscher och skapa ett stort kontaktnät, men också en stabil och trygg grund att stå på.

MÅNGA FÖRDELAR FÖR STUDENT MED EXTRAJOBB

För oss som HR-specialister är det av hög betydelse att alltid erbjuda bra villkor och motiverande sammanhang. Vi är nämligen säkra på att medarbetare som trivs och känner sig uppskattade levererar bättre resultat – framförallt om de samtidigt utvecklas rent kunskapsmässigt. Därför erbjuder vi löpande kompetensutveckling som bidrar till att våra konsulter kan växa och komma vidare i sin yrkesroll. Genom ett extrajobb som student i Göteborg, Stockholm och annan studieort kan du även få en fördel gentemot dina studiekamrater. Det är nämligen alltid bra att ha arbetslivserfarenhet när du är färdig med studierna, speciellt om du även har lyckats skapa bra kontakter.

Ytterligare fördelar med ett extrajobb för student inkluderar:

 • Flexibilitet:
  Ett extrajobb för studenter är i de flesta fallen väldigt flexibelt där du själv har möjlighet att bestämma hur mycket och när du vill jobba.
 • Extra inkomst:
  Ditt extrajobb som student kan ge dig den där lilla extra inkomsten som sätter guldkant på din vardag, eller som möjliggör att du kan börja spara pengar till en större framtida investering, t.ex. att köpa en lägenhet.
 • Arbetslivserfarenhet:
  Ett extrajobb eller sommarjobb som student är till fördel både för dig och ditt framtida arbetssökande. Du får arbetslivserfarenheter som gör övergången från skola till arbete smidigare. Samtidigt väger det tungt på ditt CV då arbetsgivaren direkt kan se att du har tidigare arbetslivserfarenhet.
 • Grundläggande livserfarenhet:
  Med ett extrajobb som student lär och förbättrar du även dina grundläggande kunskaper inom tids- och pengahantering. Du tvingas lära dig att bolla kurser och studier med vänner och jobb. Samtidigt bör du lära dig mer om pengahantering, vilka alternativ du har och vilket som främjar dig mest.
 • Större kontaktnät = fler möjligheter:
  Ett extrajobb som student innebär nya möten med potentiella inflytelserika personer som kan vara din väg in på arbetsmarknaden direkt efter du slutfört dina studier.

Börja ditt extrajobb som student i Göteborg eller annan ort genom oss

Som konsult hos KFX behöver du aldrig vara orolig för att du hamnar på en arbetsplats eller på en tjänst som inte passar din bakgrund eller ditt kompetensområde. Vår förmåga att handplocka personal så att de verkligen möter behoven gynnar med andra ord inte bara våra kunder utan även dig som student med extrajobb.

Sammanfattningsvis: Lyckad rekrytering handlar inte om bara den ena partens behov och upplevelse. Tvärtom krävs det att både medarbetare och kund känner att det fungerar både på ett personligt och professionellt plan.

KFX är ett auktoriserat bemannings– och rekryteringsföretag. Det innebär en trygghet för dig som arbetstagare då det är en garanti att vi följer regler och lagar samt att du omfattas av det skydd och de förmåner som du har rätt till. Det spelar ingen roll om du söker extrajobb som gymnasieelev eller nyexaminerad student, vi är ett bemanningsföretag som tar hand om alla våra konsulter.

KFX har kollektivavtal med Unionen och LO.

Extra jobb för studenter | KFX

KONTAKTA KFX FÖR ATT SÖKA EXTRAJOBB IDAG

Oavsett vilka dina förutsättningar är, om du behöver ett extrajobb i Göteborg eller ett extrajobb som student i Stockholm, och om du vill jobba heltid eller deltid så har vi lösningen för dig. Vi hjälper också dig med intresse av karriärvägledning och tips för att välja rätt karriär. Registrera ditt CV, och ta ett steg mot drömjobbet – redan idag!

För mer information och detaljer om våra extrajobb i Stockholm, Göteborg, Västerås, Malmö, Sundsvall och Umeå, kontakta KFX direkt. Vi söker alltid efter fler ambitiösa studenter att ta en plats som konsult hos oss!

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan