Extrajobb för studenter

Livserfarenhet och värdefulla kontakter

Studenter som vill arbeta extra är alltid välkomna att höra av sig till oss. Det finns många fördelar med att arbeta som konsult under tiden du studerar, förutom att du tjänar pengar under din studietid knyter du värdefulla kontakter inom näringslivet. Dessutom får du den arbetslivserfarenhet som är så efterfrågad när du sedan söker arbete efter din examen.

KFX: För extrajobb student 


Som medarbetare hos KFX är du anställd av oss och arbetar som konsult hos ett eller flera av våra många kundföretag. Vi står för lön, arbetsgivaravgifter, skatter och all administration. Du får en möjlighet att lära känna flera olika branscher och skapa ett stort kontaktnät.

KFX är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Det innebär en trygghet för dig som arbetstagare då det är en garanti att vi följer regler och lagar samt att du omfattas av det skydd och de förmåner du har rätt till.

KFX har kollektivavtal med Unionen och LO.

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan