Arbeta på KFX

Vårt mål är att vara kundens första val och bemanningsbranschens bästa arbetsgivare. Vi är övertygade om att medarbetare som trivs gör ett bättre arbete. Mår våra konsulter bra blir vi också branschens bästa HR-partner och arbetsgivare.

KFX framgång bygger på våra medarbetares engagemang

Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Därför arbetar vi ständigt med att upprätthålla en positiv medarbetarkultur för att vara en attraktiv arbetsplats. De flesta av våra medarbetare spenderar merparten av sin arbetstid på andra företag, därför är det extra viktigt att du som konsult känner att du är en del av KFX.

Rätt person på rätt plats

Varje gång en medarbetare ska hyras in på ett kundföretag gör vi en noggrann analys av företaget, av allt ifrån affärsidé till företagskultur. Vi försöker sedan hitta den bästa matchningen med den konsult vars meriter, kvalifikationer och personlighet stämmer bäst in. Genom vårt noggranna förarbete ökar sannolikheten att du ska trivas på uppdraget.

Förmåner hos KFX

Utöver de förmåner som ingår i ditt kollektivavtal så erbjuds du även friskvårdsbidrag och rabatterade priser på träningsanläggningar.

VÅRA KUNDER

Ta chansen att arbeta på ett eller flera av dina drömföretag! När du är anställd hos oss som konsult är din arbetsplats på något av alla våra kundföretag. Det är en unik chans att knyta kontakter, få arbetslivserfarenhet och få en unik inblick i många olika branscher. Här är några exempel på de kunder vi har.

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan