HR business-partner i Västerås ー vi placerar rätt person på rätt plats

Att skapa förutsättningarna för ett företags framgång kan vara svårt om du inte vet hur du ska gå tillväga. Då är det en bra idé att ta hjälp av en HR-business-partner. KFX är en av landets äldsta rekryterings- och bemanningsföretag och har många års erfarenhet som HR business-partner i Västerås. Vi hjälper ditt företag att genomföra lyckade personalförändringar och att rekrytera rätt person till rätt plats.

Vad är en HR business-partner?

En HR business-partner eller en HR-partner har till uppgift att skapa mervärde för både organisationen och de anställda. Det innebär allt ifrån att stötta chefer i HR-angelägenheter, förbättra personalrelationer och rekrytera nya talanger till företaget. Saknar ditt företag någon med den kompetensen? En lösning kan vara att anlita ett externt företag som HR business-partner i Västerås. 

Därför ska du välja KFX som HR-business-partner i Västerås

Nya medarbetare kan ge företaget en efterlängtad energikick och leda till nya, spännande affärsmöjligheter. Därför är det viktigt att vara noggrann vid rekrytering. Rätt person på rätt plats är KFX:s motto. Som HR business-partner här i Västerås lär vi känna ditt företag på djupet för att kunna hitta den perfekta kandidaten som tar ditt företag in i framtiden.

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan