Vår kultur

Vårt fokus är att skapa långsiktiga relationer.

Genuint engagemang och lång erfarenhet gör oss till en av landets mest säkra leverantörer av bemanning, rekrytering, entreprenader och karriärvägledning. Väl beprövad arbetsmetodik som ger högsta träffsäkerhet vid både nyanställningar och bemanning gör att kunder trivs med oss.

Vårt fokus har alltid varit att skapa långsiktiga relationer. Som ett av de äldsta bemannings- och rekryteringsföretagen i Sverige har vi genom åren samlat ett unikt kontaktnät av de bästa konsulterna branschen kan erbjuda.

KFX strävar alltid efter att rekrytera och bemanna effektivt och kompetent

KFX kan ge dig en professionell helhetslösning och driva din reception eller växel som en entreprenad, fylla en lucka vid semester eller förstärka vid en arbetstopp. Hjälpa dig med en viktig rekrytering eller ge din personal karriärrådgivning för att utvecklas.

Du bestämmer vad, när och hur mycket. Från våra kontor i Stockholm, Västerås, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Umeå erbjuder vi bemanningslösningar över hela landet.

Sveriges säkraste personal-, rekryterings-, entreprenad- och karriärrådgivningsföretag | KFX

En bra arbetsgivare är en bra partner

Vårt mål är att vara en bra arbetsgivare och bemanningsbranschens bästa HR-partner. Därför arbetar vi ständigt med att upprätthålla en positiv medarbetarkultur och gör vad vi kan för att vara en attraktiv arbetsplats. Många väljer att börja sin karriär hos oss, och både kunder och konsulter stannar länge. Det är vi stolta över.

 

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan