Rätt personal

Varje dag bidrar våra konsulter till framgångarna för våra kunder. Vi hyr ut personal för både kortare och längre uppdrag och ser till att det alltid finns kompetent personal när du behöver.

LÄS MER

Hitta personal – kärnan i vår verksamhet

Det är skillnad på att anställa en person och att hitta rätt personal. Att hitta rätt är lika mycket en vetenskap som en konst. Många tjänster är attraktiva, vilket innebär att det väller in ansökningar. Oftast finns det bara en eller ett fåtal positioner som ska fyllas, vilket innebär att en stor del av arbetet går ut på att hitta personerna som verkligen sticker ut.

Hur ska man som arbetsgivare hitta personal som både kan bidra med sin kompetens och samtidigt kännas bra som kollega och medarbetare? Det finns flera vägar till samma mål, en av de lättaste sätten är att gå via oss. Vi på KFX erbjuder ett flertal HR-tjänster som ditt företag kan nyttja när det är dags att hitta personal.

Vi hjälper arbetsgivare hitta personal på ett smidigt sätt

Att hitta nya medarbetare med rätt kompetenser behöver inte vara knepigt. Vi erbjuder flera tjänster för att hjälpa arbetsgivare hitta personal. Dessa är:

  • Bemanning
  • Rekrytering
  • Managementkonsult
  • Entreprenad

Hyr eller anställ – två av flera valmöjligheter

När du vänder dig till oss kan vi hjälpa dig fylla en arbetstjänst på flera sätt. Först och främst bistår vi med hela processen bakom rekryteringen, från att sköta annonseringen till att gallra bland ansökningar och presentera de bästa kandidaterna. 

Vi tillhandahåller även egna konsulter som kan utföra både korta och långa uppdrag hos kunden. Detta är en del av vår tjänst inom bemanning. Att hyra personal är ett utmärkt sätt att snabbt fylla en position utan att behöva ta sig genom den långa rekryteringsprocessen. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket innebär att uppfyller branschorganisationens högt ställda krav när det kommer till verksamhetens kvalitet.

Stöd till nyckelpositioner i företaget

Chefer och ledare har ett tufft jobb. De ska både motivera och utveckla medarbetarna samtidigt som de även behöver ta viktiga beslut och styra verksamheten åt rätt håll. När ledningen behöver extra stöd kan våra konsulter vara redo med goda råd, analyser och utredningar.

Vi vet hur viktigt det är att hitta rätt personal till en tjänst, detta gäller i synnerhet för ledarskapspositioner. Ett företag eller en avdelning utan ledare kan snabbt börja fungera mindre effektivt eller stanna upp helt. Att hitta rätt chef är viktigt och samtidigt får man inte ta några förhastade beslut. Även i dessa situationer står våra managementkonsulter redo att hjälpa till. Vi erbjuder interimslösningar inom följande områden:

  • Försäljning
  • Kommunikation
  • Ekonomichefer
  • HR-chefer
  • VD

På så sätt kan ni ta in tillfällig kompetens som håller igång verksamheten när ni är ”mellan chefer”. 

En HR-partner som kan ta hand om allt

Med vår expertis kan vi ta över helhetsansvaret och driften för en hel avdelning. Helhetslösningen syftar till att hjälpa ditt företag fokusera på era styrkor och er kärnverksamhet. Som HR-partner ser vi inte bara till att avdelningen alltid är tillräckligt bemannad för att klara av den rådande arbetsbelastningen, vi utvecklar även verksamheten för att den ska fungera så effektivt som möjligt.

 

Behöver du personal?

Bemanning, rekrytering eller karriärvägledning vid en omställning. KFX är din HR-Partner som kan hjälpa dig med det mesta! Välj ort och fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett förslag.

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan