En unik möjlighet att prova olika branscher och bredda ditt nätverk

En bra start på din karriär

Att under en period av sitt liv arbeta som konsult ger en unik möjlighet att prova på nya och utmanande arbetsuppgifter och bekanta sig med olika branscher och företag. De flesta av våra konsulter arbetar heltid, medan andra är timanställda och arbetar sporadiskt, till exempel som ett komplement under studietiden.

Skapa ett stort nätverk

Dagens arbetsmarknad kräver nästan att man har ett stort och brett nätverk. Men hur kan man som ny på arbetsmarknaden kunna skaffa sig det?  Som konsult lär du hela tiden känna nya människor och skapar ett brett nätverk för hela livet.

”Få in en fot”

Hos många attraktiva arbetsgivare är det svårt att få en anställning direkt. Att ”få in en fot” genom att börja som konsult kan vara ett bra sätt.

Känna dig uppskattad

Många konsulter intygar att de känner sig extra uppskattade, kanske för att de kommer in och löser ett problem.

Omväxling och variation

Är du osäker på vilken bransch du vill göra karriär i? Eller älskar att prova på nya saker? Som konsult har du möjlighet att både se många olika arbetsplatser och företagskulturer.

Nya erfarenheter till ditt CV

Som konsult får du fort nya färdigheter och erfarenheter att krydda ditt CV med.

Överrekrytering

Det händer ofta att kundföretag vill anställa någon av våra medarbetare efter att de arbetat hos dem en tid. Vi blir glada för din skull och faktiskt lite stolta. Detta är det bästa betyget vi kan få på att vi gör ett bra jobb med att hitta duktig personal till våra kunder.

En person som använder mobilen när han sitter på trappan | KFX

 

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan