Stolthet, omtanke och engagemang

Våra värdeord

KFX har tre värdeord – stolthet, omtanke och engagemang. Utifrån våra värdeord skapar vi en gemensam värdegrund som hela tiden växer och utvecklas med alla som jobbar hos och med oss. De talar också om för dig vad KFX står för och tydliggör vår ambition att vara branschens bästa HR-partner och arbetsgivare.

  • Stolthet – vi är stolta över vårt företag och vårt arbete. Våra konsulter ska vara stolta över att arbeta hos oss och över att vara en del av KFX. Våra kunder ska alltid känna att vi är stolta över att vi får vara deras HR partner.
  • Omtanke – vi lyssnar, stöttar, berömmer och inspirerar varandra. Våra konsulter ska alltid känna sig trygga i sina uppdrag och våra kunder ska alltid känna att vi lyssnar på dem, förstår och kan lösa deras behov.
  • Engagemang – vi visar genuint intresse för vårt arbete, för våra medarbetare och för våra kunder. Våra konsulter ska förstå sin roll, ha en positiv inställning och vara engagerade. Våra kunder ska alltid känna vårt genuina intresse för uppdraget, för leveransen och för våra medarbetare.

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan