Entreprenad

Professionell helhetslösning

Era kringtjänster är vår specialitet och vi ser till att hela tiden utvecklas för att nå bästa resultat för våra partners. Med en entreprenad hos oss kan ni fokusera på det ni kan bäst, er kärnverksamhet.

KFX tar ett helhetsansvar och garanterar driften

Med en entreprenad lämnar du över ansvaret för driften av din avdelning till KFX. Vi ser sedan till att det alltid finns utbildad personal på plats, alltid utbildade backuper för just ert företag och lägger semesterplanering. Vi sätter upp rutiner och utvecklar funktionen samt ansvarar för att utbildningsmaterial regelbundet uppdateras. Genom kontinuerliga avstämningar med både er och konsulterna arbetar vi tillsammans för att ha den bästa leveransen och en funktion med hög kvalité.

Vi har ett långsiktigt engagemang för våra kunder

KFX arbetar för ett långsiktigt kvalitetsarbete och för att hela tiden utveckla entreprenaden. För oss är det viktigt att känna dig som kund och förstå era behov. Vår storlek gör att vi har förmånen att vara personliga och nära både våra kunder och konsulter.

Vi värnar om vår personal

Vår personal är vår främsta resurs. Vi satsar därför helhjärtat på kontinuitet i relationen med våra konsulter och månar om att all personal ska trivas på våra entreprenader. För oss är det viktigt att vara en bra arbetsgivare och ta ansvar för våra anställda. Vi bryr oss, men ställer också krav.

Lång erfarenhet av entreprenadverksamhet

KFX entreprenadverksamhet har utvecklats och förfinats i snart 30 år. Det innebär en trygghet för dig som kund då inget lämnas åt slumpen.

Idag driver vi ett stort antal entreprenader inom framförallt reception, växel och internservice. De flesta av våra entreprenadkunder har varit med oss länge, vissa ända från starten på 80-talet.

 

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan