KFX som din HR-partner

För att ett företag eller en organisation ska kunna växa krävs rätt personal, kompetens och resurser. Ett företags behov kan skifta och därför är det viktigt att alltid kunna bemanna rätt. Det kan en HR-partner som KFX hjälpa ditt företag med. Som ett av landets äldsta rekryterings- och bemanningsföretag har vi många års erfarenhet av HR-frågor. Vi hjälper ditt företag att fylla personalbehovet med korta konsultuppdrag, längre interimstjänster och att lyckas i rekryteringen av nya medarbetare. 

Det här gör KFX som din HR-partner

En HR-partner är en någon som skapar mervärde inom HR-området för både företaget och de anställda. Med KFX som din HR-partner hjälper vi dig med arbetskraftsplanering, att identifiera utvecklingspotential hos medarbetare och att fylla ditt personalbehov. 

Traditionell rekrytering går oftast ut på att identifiera och anställa kvalificerade kandidater endast från ett företags kravprofil. I kontrast så lär KFX känna ditt företag på djupet för att med utgångspunkt från din kravprofil och vår objektiva bild av ditt företags behov, identifiera den bästa kandidaten.

Så här arbetar KFX som din HR-partner:

  1. Vi genomför en genomlysning av ditt företag för att identifiera kompetensbehoven i era olika avdelningar.
  2. Saknas kompetens kortsiktigt hittar vi en kvalificerad kandidat för ett kortare konsult- eller interimsuppdrag.
  3. Behöver ditt företag växa på lång sikt, tar vi fram kompetenta kandidater genom vår trygga rekryteringsprocess. För att säkerställa att vi hittar den perfekta kandidaten använder vi väl beprövade personlighetstester och tester för fackkunskap.

Tveka inte att anlita KFX som din HR-partner!

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan