HR business-partner i Sundsvall ー vi placerar rätt person på rätt plats

Vad är en HR business-partner och hur kan en sådan partner hjälpa företaget att nå sin målbild? KFX är en av landets äldsta rekryterings- och bemanningsföretag och vi har hjälpt många företag i deras förändringsarbete, personalbehov och rekryteringsprocesser. Här berättar vi mer om vad en HR business-partner baserad i Sundsvall kan göra för just din organisation.

Vad är en HR business-partner?

En HR business-partner är ett externt företag med bred kunskap om HR-området. En HR business-partner kan också vara en yrkesroll.

Vad gör en HR business-partner?

Att skapa mervärde inom HR-frågor för både organisation och anställda är en HR business-partners främsta uppgift. Tjänsten innefattar allt ifrån att identifiera förbättringsmöjligheter för individer och arbetslag till att hjälpa företag identifiera sitt personalbehov i form av korta konsultuppdrag till interimschefer, förändringsarbete och rekrytering av rätt person till rätt plats.Om ditt företag saknar någon med den yrkesrollen, kan en lösning vara att anlita ett externt företag som din HR business-partner i Sundsvall.

Därför är det viktigt att prioritera personalfrågor

Att välja rätt person till rätt plats från början är viktigt ー felrekryteringar kostar svenska företag och organisationer över 13 miljarder kronor varje år. Det visar siffror som analysföretaget Future Foundation tagit fram. Siffrorna grundar sig på den uppskattade kostnaden för den mertid en chef måste lägga på att arbetsleda en underkvalificerad medarbetare. 

Hög personalomsättning är en annan hög kostnad för företag. Det finns många anledningar till varför medarbetare väljer att byta jobb ー möjlighet till högre lön, “bättre” tjänst eller kortare pendlingssträcka är några av anledningarna. Enligt SCB, Statistiska centralbyråns, rapport är högutbildade män mellan 30-39 år generellt mest benägna att byta jobb jämfört med sina äldre kollegor. Att arbeta aktivt med personalfrågor och ge medarbetarna möjlighet att växa, är framgångsfaktorer för att kunna behålla kompetens inom företaget. 

Oavsett om det gäller rekrytering eller HR-strategi kan en HR business-partner i Sundsvall hjälpa ditt företag till framgång. KFX kan hjälpa ditt företag med allt från att stötta upp verksamheten med en HR-konsult till att bemanna hela HR-avdelningen.

Därför ska du välja KFX som HR-business-partner i Sundsvall

KFX har över 30 års erfarenhet av rekrytering och HR-frågor. Vi har alltid fokuserat på att bygga långsiktiga relationer med både kunder och personal vilket syns i vår långa historia av lyckade rekryteringar. Som HR business-partner baserad i Sundsvall lär vi känna ditt företag på djupet för att kunna hitta den perfekta kandidaten. Rätt person på rätt plats är vårt mantra ー det är kunniga och engagerade medarbetare som kommer att ta ditt företag in i framtiden.

5 anledningar att välja KFX som business-partner i Sundsvall

  • Vår breda kunskap om personalfrågor.
  • Vår långa erfarenhet av bemanning och rekrytering.
  • Vår rekryteringsbas med över tiotusen kvalificerade kandidater. 
  • Vårt stora utbud av personlighets- och kompetenstester som säkerställer att rätt person placeras på rätt position i företaget. 
  • Vår kunskap om den lokala arbetsmarknaden i Sundsvall. 

Det här erbjuder vi:

  • En HR-utbildad kontaktperson som ansvarar över hela rekryteringsprocessen, från start till mål.
  • Möjlighet att skräddarsy tester efter företagets behov.
  • Kostnadsfri bakgrundskontroll av slutkandidaten.
  • Full reklamationsrätt på uppdraget inom sex månader efter påbörjad anställning om ni inte är nöjda med rekryteringen.

Att lyckas med rekrytering

Rekrytering är lika mycket en konst som en vetenskap och det ställer höga krav på den som håller i rekryteringsprocessen. Därför är det en bra idé att ta in en extern part som kan se objektivt på företagets behov och hitta en kandidat som inte bara har rätt kompetens utan även en personlighet som kan komplettera personalstyrkan. 

Behöver ert företag hjälp av en HR business-partner baserad i Sundsvall? Tveka inte att kontakta KFX ー vi är experter på personalfrågor.

Läs mer om våra lokala HR-specialister:

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan