HR business-partner i Sundsvall ー vi placerar rätt person på rätt plats

Vad är en HR business-partner och hur kan en sådan partner hjälpa företaget att nå sin målbild? KFX är en av landets äldsta rekryterings- och bemanningsföretag och vi har hjälpt många företag i deras förändringsarbete, personalbehov och rekryteringsprocesser. Här berättar vi mer om vad en HR business-partner baserad i Sundsvall kan göra för just din organisation.

Vad är en HR business-partner?

Att skapa mervärde inom HR-frågor för både organisation och anställda är en HR business-partners främsta uppgift. Tjänsten innefattar allt ifrån att identifiera förbättringsmöjligheter för individer och arbetslag till att hjälpa företag identifiera sitt personalbehov i form av korta konsultuppdrag till interimschefer, förändringsarbete och rekrytering av rätt person till rätt plats.

Om ditt företag saknar någon med den yrkesrollen, kan en lösning vara att anlita ett externt företag som din HR business-partner i Sundsvall.

Därför ska du välja KFX som HR-business-partner i Sundsvall

KFX har över 30 års erfarenhet av rekrytering och HR-frågor. Vi har alltid fokuserat på att bygga långsiktiga relationer med både kunder och personal vilket syns i vår långa historia av lyckade rekryteringar. Som HR business-partner här i Sundsvall lär vi känna ditt företag på djupet för att kunna hitta den perfekta kandidaten. Rätt person på rätt plats är vårt mantra ー det är kunniga och engagerade medarbetare som kommer att ta ditt företag in i framtiden.

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan