HR specialist Västerås: hjälper företaget med kompetensutveckling och rekrytering

Att se över personalbehovet, rekrytera rätt personer till företaget och vidareutveckla kompetensen hos medarbetarna är exempel på vad en HR-specialist gör. Behöver ditt företag hjälp av en specialist inom personalfrågor? Anlita KFX. Vi är en av landets äldsta rekryterings- och bemanningsföretag och kan matcha dig med en HR-specialist i Västerås som uppfyller ditt företags behov.

Varför du ska anlita en specialist inom HR-området

Din personal är nyckeln till framgång. Därför är det viktigt att ha HR-frågor högt på agendan. Då kan ditt företag både ta hand om den nuvarande personalstyrkan och locka ny kompetens till företaget. En HR-specialist kan hjälpa ditt företag att fokusera på just personalfrågor. KFX har över tre decenniers erfarenhet av att rekrytera och bemanna. Vi kan både stärka din HR-avdelning tillfälligt och rekrytera en HR-specialist som passar företagets kravprofil.

Exempel på hur en KFX HR-specialist i Västerås kan stötta din verksamhet:

  • Se över företagets behov av personal.
  • Ta hand om hela rekryteringsprocessen ー från att lägga upp platsannonser till att gallra bland kandidater, göra intervjuer och ta referenser.
  • Informera medarbetarna om vilka förmåner företaget erbjuder.
  • Se över hälso- och livsförsäkringsprogram.
  • Ta fram underlag inför löneförhandlingar och överläggningar om anställningsvillkor.

Söker du en HR-specialist i Västerås? Kontakta KFX idag.  

Läs mer om våra lokala HR-specialister:

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan