Lösning efter behov

Fem affärsområden – fem lösningar

Dina behov avgör vilken lösning som passar just ditt företag bäst. Med lång erfarenhet och flexibilitet kan vi lösa alla typer av personalbehov.

Rekrytering  – Rätt person på rätt plats

Konsultuthyrning – En dag, en månad eller längre

Entreprenad – Professionell helhetslösning

Management – Erfaren och startklar interimslösning

Karriärvägledning  – Placera om och ta till vara kompetens

En erfaren HR-partner vid din sida

Människor är unika. Därför har vi under dryga 30 år byggt upp en gedigen och träffsäker arbetsmetodik. Med väl inarbetade processer, dokumentationer och regelbundna avstämningar säkerställer vi att du alltid får högsta kvalitet på de rekryteringar och bemanningstjänster vi levererar. Hos KFX lämnas inget åt slumpen.

Engagerad personal

Hos oss väljer ni alltid bland konsulter som är handplockade för varje aktuellt uppdrag. Vår ambition är att alltid presentera kollegor som är nyfikna, driftiga och motiverade.

KFX uppfyller alla krav som ställs på ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och arbetar i enlighet med de kollektivavtal som tecknats med Unionen och LO.

Vi är alltid nära

Du når oss dygnet runt, året om. Vår unika dygnet-runt-jour är ständigt bemannad för att vi alltid ska kunna garantera ditt personalbehov.

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan