HR rekrytering – HR och personal

KFX HR-partner erbjuder effektiv rekrytering inom HR och personal i hela Sverige. Vi kvalitetssäkrar våra kandidater med objektiva faktorer, oavsett karriär, och lägger stor vikt på att hitta rätt person för rätt jobb. Vi har hjälpt många företag att hitta passande medarbetare inom HR och personal och kan hjälpa dig med tillfällig bemanning eller permanent rekrytering. Välj KFX för en effektiv rekryteringsprocess.

HR rekrytering - HR och personal - KFX

Vi tillsätter flera tjänster inom HR och personal

Oavsett vilken kompetens du är i behov av kan vi hjälpa dig att tillsätta rätt person för rätt position inom HR- rekrytering. KFX hjälper dig att tillsätta roller som exempelvis:

HR-administratör: En HR-administratör hanterar rutinmässiga administrativa uppgifter inom HR, inklusive dokumenthantering, dataregistrering, och support för andra HR-funktioner.

HR-koordinator: HR-koordinatorer stödjer olika HR-processer och projekt. De kan vara involverade i koordinering av rekryteringsaktiviteter, träningsprogram och andra personalrelaterade projekt.

HR-konsult: En HR-konsult erbjuder expertis och rådgivning inom HR-området. De kan till exempel bistå företag med att utforma personalpolitik, lönestrukturer och löneanalys. Läs mer om KFX som HR-konsult

Personalansvarig: En personalansvarig är ansvarig för att hantera personalfrågor inom en organisation. Det kan inkludera konflikthantering, medarbetarrelationer och att främja en positiv företagskultur.

HR-analytiker: HR-analytiker fokuserar på att samla och analysera data relaterad till personalprestanda, rekrytering och andra HR-processer. Deras insikter hjälper organisationen att fatta informerade beslut inom personalområdet.

HR-specialist inom arbetsmiljö: Denna roll fokuserar på att säkerställa en säker och hälsosam arbetsmiljö. Det inkluderar att hantera frågor som arbetsmiljölagstiftning, hälsoprogram och ergonomiska lösningar.

HR-projektledare: En HR-projektledare ansvarar för att leda och driva olika HR-projekt, till exempel implementering av nya HR-system, omstruktureringar eller större personalutbildningsprogram.

En lyckad rekrytering inom HR och personal

Vår rekryteringsprocess fokuserar på kompetens och är helt fördomsfri. Vi vet att det kan vara svårt att hitta rätt medarbetare, men vi är här för att hjälpa till. Vi lägger stor vikt vid relevans och fakta i vårt urval, och inte på ”magkänsla” eller fördomar. Det innebär att vi inte tar hänsyn till ålder, personliga brev eller bilder på kandidaterna, eftersom det kan påverka urvalet. Vi på KFX är ett auktoriserat rekryteringsföretag och bemanningsföretag för en framgångsrik rekrytering inom HR och personal.

Fördomsfria rekryteringar

Genom att fokusera på kompetens och utesluta fördomar bidrar vi också till mångfald på många arbetsplatser. Vi vet att det är viktigt att en tjänst inom HR fungerar väl i en organisation och vår fördomsfria rekryteringsupplevelse hjälper till att säkerställa att rätt person tillsätts för jobbet. Så om du söker en kompetent medarbetare är du på rätt plats. Låt oss hjälpa dig att hitta rätt kandidat med fokus på kompetens.

Bemanning HR

Letar du efter medarbetare inom HR och personal men är osäker på om du ska rekrytera eller hyra personal genom bemanning? Vi kan hjälpa dig med båda alternativen! Vi erbjuder skräddarsydda bemanningslösningar för att passa dina specifika behov, oavsett om det gäller heltid eller deltid. Vi hjälper till med arbetstoppar, semesterplanering och sjukfrånvaro på dag-, vecko- och månadsbasis – alltid snabbt och effektivt.

HR rekrytering Stockholm

Upptäck effektiv HR rekrytering i Stockholm med KFX HR-partner. Vårt dedikerade team erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta dina företags unika behov. Från strategisk rekrytering till personalhantering levererar vi kompetens och erfarenhet. Optimera din HR-effektivitet med KFX – din pålitliga partner för HR rekrytering i Stockholm och hela Sverige.

Med en dygnet-runt-jour är vi alltid nära

Behöver ni snabbt hitta en ersättare om en av era ordinarie medarbetare insjuknar? Då kan ni alltid höra av er till oss via vår dygnet-runt-jour. Vi kan hjälpa er att boka en ersättare så att ni slipper avbrott och driftstörningar i er verksamhet. Med vår personalbackup kan ni också få stöd vid arbetstoppar eller högt tryck på arbetsplatsen.

Våra expertisområden inom rekrytering:

————————–

KFX är ett av landets äldsta bemanningsföretag & rekryteringsföretag

Läs mer om våra lokala HR-specialister:

Behöver du personal?

Bemanning, rekrytering eller karriärvägledning vid en omställning. KFX är din HR-Partner som kan hjälpa dig med det mesta! Välj ort och fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett förslag.

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan