KFX som HR specialist

Behöver ditt företag en HR-specialist? Anlita ett erfaret företag. KFX har arbetat med personalfrågor i över tre decennier och kan både stötta din HR-avdelning tillfälligt och rekrytera en HR-specialist som passar just din verksamhets behov. KFX som HR-specialist hjälper dig att se över ditt personalbehov, vidareutvecklar dina medarbetare och rekryterar nya talanger till ditt växande företag. 

Varför du ska anlita KFX

Personalen är företagets främsta tillgång ー ta hand om den. För det spelar ingen roll om du erbjuder en revolutionerande tjänst eller produkt om du inte har engagerade medarbetare som leder företaget till framgång. Att aktivt arbeta med HR-frågor är ett enkelt sätt att få personalen att trivas och att fortsätta vara en attraktiv arbetsgivare. Med KFX som HR-specialist säkerställer du att personalfrågor hamnar högt på agendan Vi är en av landets äldsta rekryterings- och bemanningsföretag och kan både hitta HR-specialister för kortare uppdrag och rekrytera personal till HR-avdelningen.

KFX som HR-specialist kan bistå ditt företag med att:

  • Utvärdera företagets personalbehov.
  • Göra lyckade rekryteringar med hjälp av vår stora kandidatbas och våra väl beprövade personlighets- och fackkunskapstester.
  • Sjösätta kompetensutvecklingsprogram.
  • Ta fram underlag vid förhandlingar om lön och arbetsvillkor.
  • Informera medarbetarna om vilka förmåner de är berättigade till.

Kontakta KFX idag!

Läs mer om våra lokala HR-specialister:

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan