Kundtjänst, support och service – Rekrytering & bemanning

KFX erbjuder kostnadseffektiva lösningar för rekrytering och bemanning inom kundservice, kundtjänst och support i hela Sverige. Vi kvalitetssäkrar våra kandidater med objektiva faktorer, oavsett karriärstadium, och lägger stor vikt på att hitta rätt person för rätt jobb. Vi har hjälpt många företag att hitta passande medarbetare och kan hjälpa dig med tillfälliga eller permanenta rekryteringar inom kundtjänst, kundsupport och serviceyrken. Välj KFX för en smidig och effektiv rekryteringsprocess.

Rektytering kundsupport & service - KFX (1)

Vi tillsätter flera roller inom kundtjänst, support och service

Oavsett vilken kompetens du är i behov av kan vi hjälpa dig att tillsätta rätt person för rätt position inom kundsupport, kundtjänst eller service. KFX hjälper dig att tillsätta roller som exempelvis:

  • Kundtjänstmedarbetare – Att ta emot inkommande samtal, svara på e-postmeddelanden och chatta med kunder för att lösa problem, svara på frågor eller ge support på olika produkter eller tjänster.
  • Supporttekniker – Att ge teknisk support och lösa problem för kunder via telefon, e-post eller chatt.
  • Servicekoordinator – Att planera, samordna och övervaka service och underhåll av produkter och tjänster som erbjuds till kunder. Detta kan innefatta schemaläggning av servicebesök, uppföljning av kundförfrågningar och hantering av reklamationer.

En lyckad rekrytering inom kundsupport och service

Vår rekryteringsprocess fokuserar på kompetens och är helt fördomsfri. Vi vet att det kan vara svårt att hitta rätt medarbetare inom support och service, men vi är här för att hjälpa till. Vi lägger stor vikt vid relevans och fakta i vårt urval, och inte på ”magkänsla” eller fördomar. Det innebär att vi inte tar hänsyn till ålder, personliga brev eller bilder på kandidaterna, eftersom det kan påverka urvalet. Vi på KFX är ett auktoriserat rekryteringsföretag för en framgångsrik rekrytering inom support & service.

Fördomsfria rekryteringar

Genom att fokusera på kompetens och utesluta fördomar bidrar vi också till mångfald på många arbetsplatser. Vi vet att det är viktigt att en tjänst inom support & service fungerar väl i en organisation och vår fördomsfria rekryteringsupplevelse hjälper till att säkerställa att rätt person tillsätts för jobbet. Så om du söker en kompetent medarbetare för en tjänst inom support och service, är du på rätt plats. Låt oss hjälpa dig att hitta rätt kandidat med fokus på kompetens.

Hyra bemanning inom kundtjänst, service och support

Letar du efter medarbetare inom service och support men är osäker på om du ska rekrytera eller hyra personal genom bemanning? Vi kan hjälpa dig med båda alternativen! Vi erbjuder skräddarsydda bemanningslösningar för att passa dina specifika behov, oavsett om det gäller heltid eller deltid. Vi hjälper till med arbetstoppar, semesterplanering och sjukfrånvaro på dag-, vecko- och månadsbasis – alltid snabbt och effektivt. Vi på KFX är ett trippelt auktoriserat bemanningsföretag

Med en dygnet-runt-jour är vi alltid nära

Behöver ni snabbt hitta en ersättare om en av era ordinarie medarbetare insjuknar? Då kan ni alltid höra av er till oss via vår dygnet-runt-jour. Vi kan hjälpa er att boka en ersättare så att ni slipper avbrott och driftsstörningar i er verksamhet. Med vår personalbackup kan ni också få stöd vid arbetstoppar eller högt tryck på arbetsplatsen.

Hitta rätt personal baserat på dina behov med KFX

KFX lägger ett stort värde på långsiktiga och nära relationer med våra kunder, konsulter och kandidater. Vi arbetar utifrån en lyhörd och flexibel arbetsprocess där vi lyssnar på våra anställda, på varandra och på dig för att tillsammans skapa de bästa förutsättningarna för en lyckad rekrytering/bemanning.

Behöver du hjälp med bemanning eller rekrytering? Kontakta oss på KFX så hjälper vi dig direkt.

Läs mer: Rekrytering och bemanning inom administration, kontor och backoffice.

Behöver du personal?

Bemanning, rekrytering eller karriärvägledning vid en omställning. KFX är din HR-Partner som kan hjälpa dig med det mesta! Välj ort och fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett förslag.

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan