HR-specialist Malmö: stöttar dig i allt som rör personalfrågor

Utreda personalbehovet, kompetensutveckla dina medarbetare och rekrytera ny personal till företaget, det är några av arbetsuppgifterna för en HR-specialist. Behöver ditt företag hjälp med personalfrågor? Kontakta KFX. Med över 30 års erfarenhet av rekrytering och bemanning, kan vi matcha dig med en HR-specialist i Malmö som passar just ditt företags krav.

HR-specialist Malmö

Därför ska du anlita en specialist inom HR-området från KFX

Personalen är företagets främsta tillgång. Utan kunniga och engagerade medarbetare i kundtjänst, på lagret eller i ledningen kommer företaget inte att bli framgångsrikt. Därför behöver tid och resurser både läggas på att få personalen att trivas och att hitta rätt medarbetare när företaget växer. Ett sätt att satsa helhjärtat på personalfrågor är att anlita en HR-specialist från KFX. 

Det här kan en KFX HR-specialist i Malmö hjälpa din organisation med:

  • Se över verksamhetens behov av personal.
  • Ansvara för rekryteringsprocessen ー lägga upp platsannonser, gallra bland kandidater, genomföra intervjuer och ta referenser.
  • Kontrollera hälso- och livsförsäkringsprogram.
  • Kontrollera de olika avdelningarnas budgetar.
  • Informera medarbetare om företagets förmåner.

KFX kan både stötta din HR-avdelning tillfälligt och rekrytera en HR-specialist i Malmö som passar ditt företags behov. Kontakta KFX

Läs mer om våra lokala HR-specialister:

 

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan