HR business-partner i Malmö ー hjälper ditt företag att nå sina mål genom lyckade rekryteringar

Ta hjälp av en HR business-partner! KFX är en av landets äldsta rekryterings- och bemanningsföretag med lång erfarenhet inom förändringsarbete och rekryteringsprocesser. Här berättar vi mer om vad en HR business-partner baserad i Malmö kan göra för just din organisation.

Vad är en HR business-partner?

En HR business-partner eller HR-partner har till främsta uppgift att skapa mervärde inom HR-frågor för både organisation och anställda. Det innebär allt ifrån att identifiera utvecklingsmöjligheter för individer och arbetslag, se över personalbehov i form av korta konsultuppdrag till interimschefer, genomlysning av kompetens och rekrytering av rätt person till rätt plats.

Saknar ditt företag den kompetensen? Anlita en HR business-partner i Malmö.

Varför anlita en HR business-partner i Malmö?

Alla framgångsrika företagare vet att nyckeln till succé ligger hos en kunnig och motiverad personalstyrka ー i kundtjänst, på lagret och i ledningen. För att behålla kompetens inom företaget, hitta nya talanger och snabbt kunna bemanna företaget vid arbetstoppar, måste företaget prioritera HR-frågor. Ett sätt att lyfta personalrelaterade frågor högst upp på agendan är att ta hjälp av en HR business-partner i Malmö

Vikten av lyckade rekryteringar

Rekrytering är både en konst och en vetenskap. En lyckad rekrytering kan lyfta hela verksamheten, medan en felrekrytering kan kosta företaget stora pengar. Enligt analysföretaget Future Foundation kostar felrekryteringar svenska företag och organisationer över 13 miljarder kronor varje år. 

Summan, 13 miljarder, baseras på den extra arbetstid som en chef måste lägga på att arbetsleda en underpresterande medarbetare, men den faktiska kostnaden är troligtvis ännu högre. Att anställa fel person leder också till kostnader i form av lägre produktivitet samt eventuellt utgifter för att påbörja en ny rekryteringsprocess. 

En HR business-partner i Malmö kan både hjälpa företaget att göra lyckade rekryteringar och att ta fram HR-strategier som gör det möjligt att behålla kompetent personal inom företaget. Hög personalomsättning är en annan källa till ökade kostnader.

KFX ー ett tryggt val 

KFX har över tre decenniers erfarenhet av rekryterings- och bemanningsbranschen vilket gör att vi kan erbjuda en mer effektiv rekryteringsprocess. Vi finns över hela landet, inte bara i Malmö, utan även i Stockholm, Västerås, Göteborg och Sundsvall. Med KFX som HR business-partner i Malmö får företaget en erfaren partner med kunskap om den lokala arbetsmarknaden och tillgång till ett landsomfattande kontaktnät.

Nio fördelar med KFX

  1. Vi kan se på ditt företag med objektiv blick.
  2. Vi har bred kompetens inom HR och över 30 års erfarenhet av personalfrågor.
  3. Vi hjälper dig att göra långsiktiga förändringar som får företaget och de anställda att växa.
  4. Vi har en bas med över tiotusen kandidater som gör det möjligt att hitta den perfekta medarbetaren till ditt företag.
  5. Vi erbjuder ett brett sortiment av personlighetstester och andra tester som mäter fackkunskap och annan kompetens som är relevant för tjänsten.
  6. Vi erbjuder en kostnadsfri bakgrundskontroll av den slutkandidaten som företaget valt.
  7. Vi ger dig full reklamationsrätt på uppdraget inom sex månader efter att medarbetaren påbörjat sin anställning för att garantera att du blir nöjd.
  8. Vi tillhandahåller en kontaktperson som är utbildad inom HR och som är ansvarig för hela rekryteringsprocessen.
  9. Vi kan erbjuda ditt företag allt från en enskild HR-konsult i Malmö till att hjälpa företaget att bemanna hela HR-avdelningen.

Ny personal på arbetsplatsen ー en ständigt aktuell fråga

Ett företags behov av personal ändras hela tiden. Förändringen kan bero på faktorer som produktionstoppar, att en anställd slutar eller att någon i personalstyrkan blir sjuk eller blir föräldraledig. I en stad som Malmö med närhet till Köpenhamn sker förändringar i högt tempo. Det höga tempot ställer höga krav på flexibilitet hos de lokala företagen.

För att undvika att verksamheten bli lidande när det saknas personal är det nödvändigt att snabbt kunna ersätta medarbetare och bemanna avdelningar tillfälligt. Att ta hjälp av en HR-business-partner i Malmö som KFX är en enkel lösning. 

Tveka inte att anlita KFX när du behöver en HR business-partner i Malmö!

Läs mer om våra lokala HR-specialister:

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan