Rekrytering inom försäljning och affärsutveckling

KFX HR-partner erbjuder effektiv rekrytering inom försäljning och affärsutveckling i hela Sverige. Vi kvalitetssäkrar våra kandidater med objektiva faktorer, oavsett karriär, och lägger stor vikt på att hitta rätt person för rätt jobb. Vi har hjälpt många företag att hitta passande medarbetare inom försäljning och affärsutveckling och kan hjälpa dig med tillfällig bemanning eller permanent rekrytering. Välj KFX för en effektiv rekryteringsprocess.

Bemanning & rekrytering försäljning och affärsutveckling - KFX

Vi tillsätter flera tjänster inom försäljning och affärsutveckling

Oavsett vilken kompetens du är i behov av kan vi hjälpa dig att tillsätta rätt person för rätt position inom sälj, försäljning och affärsutveckling. KFX HR-partner hjälper dig att tillsätta roller som exempelvis:

Säljare: Säljare ansvarar för att aktivt söka och bearbeta kunder, presentera produkter eller tjänster och slutföra försäljningstransaktioner. En nyckelroll i att bygga och bibehålla företagets kundrelationer.

Account Manager: Account Managers är ansvariga för att hantera och utveckla relationer med befintliga kunder. De arbetar för att förstå kundens behov och se till att företagets produkter eller tjänster möter dessa behov.

Affärsutvecklare: Affärsutvecklare fokuserar på att identifiera nya affärsmöjligheter och strategier för tillväxt. De utforskar marknadstrender, analyserar konkurrensen och utvecklar planer för att expandera företagets verksamhet.

Säljchef: Säljchefer leder och stöder säljteamet. De sätter försäljningsmål, övervakar prestationer, och erbjuder riktlinjer och coaching för att maximera lagets produktivitet och framgång.

Business Development Manager: Business Development Managers är ansvariga för att utveckla och implementera strategier för företagets tillväxt. De arbetar med att identifiera nya marknader, bygga partnerskap och skapa affärsplaner för att öka intäkterna.

Fördomsfri rekrytering inom försäljning och affärsutveckling

Vår rekryteringsprocess på KFX sätter kompetensen i fokus och är befriad från fördomar. Vi förstår utmaningarna med att hitta rätt medarbetare och strävar efter att göra detta till en smidig process. Genom att lägga tyngd på relevans och fakta i vårt urval, bortser vi från ”magkänsla” och fördomar. KFX, som auktoriserat rekryteringsföretag och bemanningsföretag, är din partner för framgångsrika rekryteringar inom affärsutveckling och försäljning.

Fördomsfria rekryteringar för mångfald och framgång

Genom att eliminera fördomar och fokusera på kompetens främjar vi mångfald på arbetsplatser. Vi förstår att en HR-tjänst måste integreras sömlöst i en organisation, och vår fördomsfria rekryteringsupplevelse säkerställer att rätt person tillsätts för varje uppdrag. Om du letar efter en kompetent medarbetare är du på rätt plats. Låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta kandidaten med en stark inriktning på kompetens.

Bemanning inom försäljning: Flexibla och anpassade lösningar

Vårt erbjudande sträcker sig också till bemanning inom försäljning. Osäker på om du ska rekrytera eller hyra personal genom bemanning? Vi på KFX stödjer båda alternativen! Vi skräddarsyr bemanningslösningar för att passa dina specifika behov, oavsett om det gäller heltid eller deltid. Vi är din snabba och effektiva partner för att hantera arbetstoppar, semesterplanering och sjukfrånvaro på daglig, vecko- eller månadsbasis.

Med en dygnet-runt-jour är vi alltid nära

Behöver ni snabbt hitta en ersättare om en av era ordinarie medarbetare insjuknar? Då kan ni alltid höra av er till oss via vår dygnet-runt-jour. Vi kan hjälpa er att boka en ersättare så att ni slipper avbrott och driftstörningar i er verksamhet. Med vår personalbackup kan ni också få stöd vid arbetstoppar eller högt tryck på arbetsplatsen.

Våra expertisområden inom rekrytering:

————————–

KFX är ett av landets äldsta bemanningsföretag & rekryteringsföretag

Läs mer om våra lokala HR-specialister:

Behöver du personal?

Bemanning, rekrytering eller karriärvägledning vid en omställning. KFX är din HR-Partner som kan hjälpa dig med det mesta! Välj ort och fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett förslag.

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan