HR business-partner i Göteborg ー KFX hjälper ditt företag att växa

Rätt personal på rätt position skapar förutsättningar för ett företags framgång. Saknar din organisation effektiva rekryteringsprocesser och ett brett kontaktnät? Då är det en bra idé att ta in en HR-business-partner. KFX är en av landets allra äldsta rekryterings- och bemanningsföretag med många års erfarenhet av att vara HR business-partner i Göteborg. Vi hjälper ditt företag att bli ännu vassare genom att göra en genomlysning av just din avdelning för att den ska vara precis rätt bemannad.

Därför ska du anlita en HR-business-partner i Göteborg

Att bibehålla kompetens, snabbt hitta nya medarbetare och kunna bemanna vid arbetstoppar, är en av nycklarna till ett företags framgång. Det spelar ingen roll om företaget erbjuder en eftertraktad vara eller tjänst om det inte finns kunniga och engagerade medarbetare inom företaget. För att vara en attraktiv arbetsgivare behöver företaget arbeta aktivt med personalfrågor. Ett sätt att sätta personalfrågor högt upp på dagordningen är att ta hjälp av en HR business-partner i Göteborg.

En HR-business-partners viktigaste uppgift är att skapa mervärde för både organisationen och de anställda inom områden och frågor som rör HR. Det innefattar allt ifrån att stötta chefer i HR-frågor, lösa komplexa personalfrågor och identifiera förbättringspotential för arbetslag och individer. Om ditt företag inte har någon med den yrkesrollen, kan ett externt företag anlitas som din HR business-partner i Göteborg.

Rätt person på rätt position

Felrekryteringar kostar svenska företag och organisationer över 13 miljarder kronor varje år enligt analysföretaget Future Foundation. Det är kostnaden för den extra arbetstid en chef måste lägga på att arbetsleda en underpresterande medarbetare. Fel person på fel position innebär också kostnader i form av lägre produktivitet samt eventuellt ytterligare kostnader för att påbörja rekryteringsprocessen på nytt. 

En HR business-partner i Göteborg kan både hjälpa företaget att hitta rätt person för jobbet och ta fram HR-strategier som får de anställda att trivas och utvecklas på företaget.

Därför ska du välja KFX som din HR-business-partner i Göteborg

KFX har över tre decenniers erfarenhet av rekrytering och bemanning. Vi finns över hela landet, inte bara i Göteborg, utan även i Stockholm, Västerås, Malmö och Sundsvall. Anlitar du KFX som HR business-partner i Göteborg får du en erfaren partner som med hjälp av ett brett kontaktnät snabbt kan hitta en kvalificerad kandidat när personalbehovet skiftar.

Nio anledningar att välja oss

  1. KFX ser ditt företag med objektiva ögon.
  2. KFX har bred kompetens och lång erfarenhet av HR-frågor.
  3. KFX hjälper dig att göra långsiktiga förändringar som får företaget att växa och dina anställda att trivas ännu bättre.
  4. KFX har har ett landsomfattande kontaktnät med över tiotusen personer som gör det möjligt att hitta den perfekta kandidaten för ditt företag.
  5. KFX erbjuder ett stort utbud av tester som exempelvis personlighetstester och andra tester som mäter fackkunskap och specifik kompetens hos kandidaterna.
  6. KFX utför en bakgrundskontroll av slutkandidaten som valts. Kostnadsfritt förstås. 
  7. KFX lämnar nöjd-kund-garanti genom att lämna full reklamationsrätt på uppdraget inom sex månader efter att medarbetaren påbörjat sin anställning.
  8. KFX tillhandahåller en HR-utbildad kontaktperson som är ansvarig för hela rekryteringsprocessen från start till mål.
  9. KFX kan bistå företaget med allt från en enskild HR-konsult i Göteborg till att bemanna hela företagets HR-avdelning.

Rekrytering och bemanning ー alltid lika aktuellt

I en stad som Göteborg sker personalförändringar i högt tempo ー medarbetare byter jobb, anställda blir sjuka och personal går på föräldraledighet. Förändringar ställer höga krav på flexibilitet hos företaget. För att undvika att verksamheten bli lidande vid frånvaro av personal eller arbetstoppar är det nödvändigt att snabbt kunna ersätta personal och ta nya medarbetare tillfälligt. Att ta hjälp av en HR-business-partner i Göteborg som KFX är en smidig lösning. 

Behöver du en HR business-partner i Göteborg? Tveka inte att anlita KFX!

Läs mer om våra lokala HR-specialister:

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan