Att arbeta som konsult

Som konsult är du mycket viktig. Du är länken mellan oss och vår kund, vårt ansikte och vår ambassadör hos våra kunder. Att som konsult ha KFX som arbetsgivare innebär att arbeta för en av Sveriges ledande och äldsta aktörer på marknaden. En trygghet i sig. Det innebär också att du har ett starkt team i ryggen med lång erfarenhet av att matcha kompetens mot rätt uppdrag.

Att arbeta som konsult har många fördelar. Du kommer snabbt in på arbetsmarknaden och kan skaffa dig både arbetslivserfarenhet och bredda ditt kontaktnät. Du är på uppdrag hos kund men har självklart tät kontakt med KFX och din konsultchef.

Din konsultchef gör allt för att dina kunduppdrag – och tiden mellan dem – ska löpa så smidigt som möjligt. Hos oss blir du sedd och vi håller kontinuerligt enskilda uppföljnings- och utvecklingssamtal. Alla konsultchefer arbetar med ett begränsat antal konsulter för att kunna ge stöd och vara tillgänglig när du behöver.

Arbeta som konsult hos KFX

Att jobba som konsult passar inte vem som helst. För att trivas i vårt team behöver du gilla utmaningar och att möta nya kulturer, nya människor och nya uppdragsgivare. Känns det som något du skulle trivas med? I så fall kan vi erbjuda en varierande arbetsplats som räcker så länge – eller så kort – du vill!

Konsultträffar

Våra konsultträffar kan se olika ut i landet beroende på lokala förutsättningar, men syftet är detsamma – att stimulera till kontakter mellan konsulter och få alla att känna sig delaktiga i företaget.

Auktoriserad arbetsgivare

KFX Skandinavien AB med dotterbolag är auktoriserade av arbetsgivar- och branschorganisationen Kompetensföretagen samt medlemmar i Svenskt Näringsliv. Genom auktorisationen är du garanterad alla de skydd och förmåner du har rätt till.

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan