HR-specialist Sundsvall: vi hjälper företaget växa genom fokus på personalfrågor

En HR-specialist är expert på personalfrågor och ser över behovet av nya medarbetare, kompetensutvecklar den befintliga personalen och rekryterar nya talanger till företaget. Behöver ditt företag hjälp med HR-frågor? Anlita en HR-specialist i Sundsvall från KFX. Vi är ett av landets äldsta rekryterings- och bemanningsföretag och kan både stötta din HR-avdelning tillfälligt och rekrytera en HR-specialist efter din verksamhets behov.

Varför ska du anlita en specialist inom HR?

En kunnig och engagerad personal är nyckeln till framgång. Därför är det viktigt att satsa på personalfrågor. Både för att fortsätta vara en sådan attraktiv arbetsgivare att medarbetare väljer att stanna kvar och för att lyckas med rekryteringar så att företaget kan nå nya framgångar. Det kan en HR-specialist från KFX hjälpa ditt företag med.

En KFX HR-specialist i Sundsvall kan:

  • Se över företagets behov av personal.
  • Ta hand om hela rekryteringsprocessen från att lägga upp platsannonser till att gallra bland kandidaterna, genomföra intervjuer och slutligen ta referenser.
  • Informera personalen om vilka förmåner de har rätt till.
  • Ta fram underlag inför förhandlingar kring löner och anställningsvillkor.
  • Utvärdera hälso- och livsförsäkringsprogram.

Vill du ha hjälp av en HR-specialist i Sundsvall? Tveka inte att kontakta KFX.

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan