HR-specialist Sundsvall: vi hjälper företaget växa genom fokus på personalfrågor

Vi är ett av landets äldsta rekryterings- och bemanningsföretag och kan både stötta din HR-avdelning tillfälligt och rekrytera en HR-specialist efter din verksamhets behov.

Vad är en HR-specialist?

En HR-specialist är expert på personalfrågor och ser över behovet av nya medarbetare, kompetensutvecklar den befintliga personalen och rekryterar nya talanger till företaget. Behöver ditt företag hjälp med HR-frågor? Anlita en HR-specialist i Sundsvall från KFX.

Varför ska du anlita en specialist inom HR?

En kunnig och engagerad personal är nyckeln till framgång. Därför är det viktigt att satsa på personalfrågor. Både för att fortsätta vara en sådan attraktiv arbetsgivare att medarbetare väljer att stanna kvar och för att lyckas med rekryteringar så att företaget kan nå nya framgångar. Det kan en HR-specialist från KFX hjälpa ditt företag med.

En KFX HR-specialist i Sundsvall kan:

  • Se över företagets behov av personal.
  • Ta hand om hela rekryteringsprocessen från att lägga upp platsannonser till att gallra bland kandidaterna, genomföra intervjuer och slutligen ta referenser.
  • Informera personalen om vilka förmåner de har rätt till.
  • Ta fram underlag inför förhandlingar kring löner och anställningsvillkor.
  • Utvärdera hälso- och livsförsäkringsprogram.

Fördelar med en HR-specialist

Det finns flera fördelar med att anlita en HR-specialist i Sundsvall för att utveckla era interna personalresurser.

  • Det kan bli kostsamt att göra en felrekrytering. Tiden är ofta inte tillräcklig för att hitta kompetent personal som är rätt för positionen och som är en tillgång för att nå företagets interna och externa mål. Med hjälp av en HR-specialist i Sundsvall kan du spara både tid och pengar.
  • Medarbetare som trivs och känner sig värdefulla för företaget presterar bättre och har ett större engagemang. Vi kan hjälpa er få personalen att nå sin fulla potential som i sin tur bidrar till företagets framgång.
  • Med en attraktiv arbetsplats vill inte bara befintlig personal stanna kvar, utan framtidens medarbetare vill jobba hos er. Idag är den en hög konkurrens om kompetent personal snarare än att medarbetare tävlar om jobb. Vi hjälper er att vara ett konkurrenskraftigt företag som kvalificerade individer drömmer om att få arbeta på.
  • Lägg er tid på det ni gör bäst. I stället för att lägga tid på rekrytering och kompetensutveckling kan ni utveckla företaget med er expertis och låta en HR-partner i Sundsvall sköta resten. Med lång erfarenhet och ett landsomfattande kontaktnät kan vi lägga tiden som krävs för att hitta rätt personal och utveckla företaget till det bättre.

Tveka inte på att kontakta oss för experthjälp av en HR-Specialt i Sundsvall och ta ditt företag till oanade höjder redan idag. Oavsett om du är ett mindre företag med begränsade resurser eller ett stort företag med en HR-avdelning så finns vi på KFX med tjänster som möter dina behov.

Om oss på KFX

KFX är ett av landets äldsta rekryterings- och konsultföretag med drygt 250 anställda runt om i landet. En HR-specialist i Sundsvall från KFX jobbar alltid utifrån att göra det bästa för kunden oavsett omständigheter. Stolthet, omtanke och engagemang är nyckelord för KFX och genomsyrar vår verksamhet för att alltid leverera det kunden förväntar sig.

En positiv arbetskultur ger oss inte bara en trivsam arbetsplats utan låter också våra medarbetare utvecklas och nå deras fulla potential. Det är viktigt för oss på KFX att medarbetare, kunder, konsulter och andra partners ska behandlas med respekt och känna att de syns och hörs. För att bli ett framgångsrikt företag krävs det också att det är en framgångsrik arbetsplats.

Vill du ha hjälp av en HR-specialist i Sundsvall? Tveka inte att kontakta KFX.

Läs mer om våra lokala HR-specialister:

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan