Din väg till uppdrag

Hur går det till?

När ditt CV har fångat en rekryterares intresse för en tjänst ringer vi upp och kallar dig till intervju hos oss. Sedan konfirmerar vi via mail datum/tid och plats samt vem du ska träffa. Här finns även information om vad du ska ta med dig t.ex. referenter på minst tre personer.

Efter intervjun kontaktar vi dina referenter och ställer frågor som är relevanta för tjänsten du har sökt. Är referenserna bra, läggs du fram som kandidat för företaget. Oftast presenteras minst tre kandidater för kunden. Företaget tar sedan beslut om vilka personer de vill träffa. När det är klart bokar vi in dag och tid då du som kandidat får träffa företaget.

Tips för rätt rekrytering | KFX

Ditt första uppdrag

Blir du anställd av företaget skrivs kontrakt med dem, blir du anställd som konsult hos oss träffas vi på KFX kontor för kontraktsskrivning. Här går vi bl. a igenom kontraktet, hur det är att vara anställd på KFX, vår Internwebb samt presenterar dig för dina kollegor på kontoret.

Efter ca 2 veckor bokar vi in ett möte för att se hur det går och hur du trivs på din roll. Vi har sedan alltid regelbundna lunchmöten med konsulterna för att vara uppdaterade i hur allt fungerar. Vi uppmärksammar födelsedagar och är ett stöd om man behöver eller bara vill byta några ord.

Som konsult är konsultchefen din närmsta chef, men även din arbetskollega och inte sällan även en vän. Det märker vi ofta på våra studentkonsulter och Entreprenadanställda.

Alla medarbetare, internt anställda på kontoren och våra konsulter, ser fram emot våra event  då vi får tid att träffa kollegor man inte ser varje dag!

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan