HR-konsult Stockholm: Vi stöttar ditt företag med kompetens

Att få utifrånperspektiv, kunna utveckla interna policys och låta den egna personalen fokusera på det de gör bäst, är några av fördelarna med att anlita en extern HR-konsult. Behöver ditt företag en HR-konsult i Stockholm så kan vi hjälpa dig.

Anlita KFX

Behöver ditt företag hjälp med HR? Anlita en HR-konsult i Stockholm från KFX. Med över 30 års erfarenhet av HR-frågor kan vi stötta ditt företag med den kompetens som du behöver. KFX är en av Sveriges äldsta rekrytering- och bemanningsföretag med ett landsomfattande kontaktnät. Visionen är att alltid att effektivisera hela anställningsprocessen och hjälpa företag att utvecklas internt med experthjälp från KFX. Har du ett företag i huvudstaden är KFX som HR business partner i Stockholm rätt val för att få ditt företag att växa. Kontakta oss redan idag!

Vad är en HR-konsult?

En HR-konsults främsta arbetsuppgift är att hjälpa företag eller organisationer att optimera sina processer inom HR-området. Det kan vara allt från att hjälpa till med rekrytering, vidareutveckla interna policys eller rekommendera alternativa sätt för HR-personal att handskas med dagliga problem.

Att anlita en HR-konsult i Stockholm kan ta din verksamhet till nya höjder. En konsult ser på ditt företag med objektiva ögon vilket gör att HR-konsulten kan utforma policys baserat på bäst praxis utan att bli påverkad av företagets interna rutiner eller traditioner. Med nya, uppdaterade policys förbättras ditt företags attraktionskraft samtidigt som du kan vårda och behålla de anställda som redan finns i företaget.

Att hantera personalfrågor tar tid och om ditt företag inte har en HR-avdelning som sköter den typen av ärenden, faller ofta arbetsuppgifterna på medarbetare som inte är utbildade inom HR. Det kan både leda till att medarbetarens huvudsakliga arbetsuppgifter blir lidande och att HR-arbetet blir eftersatt. Har du ett företag som behöver hjälp i HR-frågor eller behöver utvecklas är det en god idé att anlita en HR-konsult i Stockholm från KFX.

Vad kan KFX göra för ditt företag?

Utöver möjligheten att anlita en HR-konsult i Stockholm erbjuder KFX andra tjänster för att lösa andra typer av personalbehov. Med skräddarsydda HR tjänster kan vi erbjuda olika lösningar för dig och ditt företag beroende på vad ni behöver.

  • Rekrytering – Vi hjälper er att rekrytera rätt person till rätt plats för att ni ska fortsätta utvecklas. Det är trots allt människor som får ett företag att växa. Oavsett om ni vill ha hjälp med hela eller delar av rekryteringsprocessen så finns KFX här för dig.
  • Konsultuthyrning – Behöver du specialisthjälp? Vi erbjuder konsultuthyrning oavsett om det är för en dag, några veckor eller en längre period.
  • Entreprenad – Ni får möjligheten att fokusera på det ni gör bäst, och KFX tar ansvaret för era kringtjänster. Med KFX lämnar du över driften av din avdelning till en erfaren entreprenadverksamhet som i över 30 år har utvecklats inom området.
  • Management – Vanliga uppgifter för en managementkonsult är att stötta ledningen, utföra analyser och hjälpa företag att utvecklas på olika sätt. Exakt hur managementkonsulten kommer hjälpa er är beroende på era behov och vad ni behöver hjälp med.
  • Karriärvägledning – För att ni ska få ut det bästa av er personal kan KFX hjälpa er med karriärvägledning. Människor vill precis som företag utvecklas och våra karriärvägledare kan hjälpa personal att nå sin fulla potential och bli bättre inom deras yrkesområde.

Anlita en HR-konsult i Stockholm redan idag, och läs mer om andra lösningar som kan hjälpa ditt företag att växa.

Läs mer om våra lokala HR-specialister:

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan