HR-konsult Stockholm: vi stöttar ditt företag med kompetens

Att få utifrånperspektiv, kunna utveckla interna policys och låta den egna personalen fokusera på det de gör bäst, är några av fördelarna med att anlita en extern HR-konsult. KFX är en av Sveriges äldsta rekrytering- och bemanningsföretag med ett landsomfattande kontaktnät. Behöver ditt företag en HR-konsult i Stockholm så kan vi hjälpa dig.

Vad är en HR-konsult?


En HR-konsults främsta arbetsuppgift är att hjälpa företag eller organisationer att optimera sina processer inom HR-området. Det kan vara allt från att hjälpa till med rekrytering, vidareutveckla interna policys eller rekommendera alternativa sätt för HR-personal att handskas med dagliga problem.

Att anlita en HR-konsult i Stockholm kan ta din verksamhet till nya höjder. En konsult ser på ditt företag med objektiva ögon vilket gör att HR-konsulten kan utforma policys baserat på bäst praxis utan att bli påverkad av företagets interna rutiner eller traditioner. Med nya, uppdaterade policys förbättras ditt företags attraktionskraft samtidigt som du kan vårda och behålla de anställda som redan finns i företaget.

Att hantera personalfrågor tar tid och om ditt företag inte har en HR-avdelning som sköter den typen av ärenden, faller ofta arbetsuppgifterna på medarbetare som inte är utbildade inom HR. Det kan både leda till att medarbetarens huvudsakliga arbetsuppgifter blir lidande och att HR-arbetet blir eftersatt.

 


Anlita KFX


Behöver ditt företag hjälp med HR? Anlita en HR-konsult i Stockholm från KFX. KFX har över 30 års erfarenhet av HR-frågor och kan stötta ditt företag med den kompetens som du önskar. Kontakta oss redan idag!

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan