HR-specialist Stockholm: expert på personalfrågor

HR-specialist Stockholm | KFX

Behöver du en HR-specialist? KFX är en av landets äldsta rekryterings- och bemanningsföretag. Vi kan både stötta din HR-avdelning tillfälligt och rekrytera en HR-specialist i Stockholm efter ditt företags unika behov.

Vad är en HR-specialist?

En specialist på HR-frågor kan hjälpa ditt företag att se över personalbehovet, rekrytera nya medarbetare och sjösätta träningsprogram för att vidareutveckla företagets nuvarande personal. För ett framgångsrikt företag krävs en trivsam arbetsplats med kompetent personal. KFX kan hjälpa ditt företag nå framgång genom att utveckla den viktigaste tillgången hos ett företag ー personalen.

Varför anlita en specialist på HR-frågor från KFX

Det spelar ingen roll om du erbjuder en unik produkt eller tjänst om det inte finns kompetenta och engagerade medarbetare i kundtjänst, på lagret eller i ledningen. En KFX HR-specialist i Stockholm kan hjälpa dig att behålla kunnig personal inom företaget och att anställa rätt person med rätt kompetens för rätt position.

Rekrytering är både en konst och en vetenskap ー rätt person på rätt plats kan ta ditt företag till oanade höjder, medan en felrekrytering kan leda till höga kostnader och avbrott i verksamheten. KFX har över 30 års erfarenhet av rekrytering och bemanning. En HR-specialist från KFX kan hitta den lämpligaste kandidaten med hjälp av erfarenhet, kunskap och väl beprövade tester. Våra specialister kan också guida dina anställda genom HR-processer och vara involverade i allt som rör HR-området.

Några exempel på vad en HR-specialist från KFX kan göra för ditt företag:

 • Utreda verksamhetens personalbehov.
 • Ha hand om rekryteringsprocessen ー lägga upp platsannonser, intervjua kandidater och ta in referenser.
 • se över hälso- och livförsäkringsprogram
 • Informera företagets personal om vilka förmåner de har rätt till.
 • Kontrollera olika avdelningars budgetar.

Att anlita en HR-specialist i Stockholm kommer med många fördelar. Mindre företag har ofta inte resurser för en egen HR-avdelning, och ofta sätter förlegade rutiner och processer stopp för större företags utveckling.

Med samhälleliga förändringar har arbetsklimatet och förväntningarna på en arbetsplats förändrats. Gamla rutiner och system kan sätta stopp för utvecklingen och hindra företag från att nå sin fulla potential. Med ett utomstående perspektiv och välutvecklade processer kan en HR-specialist i Stockholm göra arbetsplatser mer trivsamma för medarbetare som i sin tur kan prestera bättre.

Ta hjälp av KFX

Tveka inte på att kontakta FKX om ditt företag behöver en HR-specialist i Stockholm. Med lång erfarenhet och ett landsomfattande kontaktnät kan vi hjälpa dig att lyfta den befintliga personalen och stärka företaget med nyrekryteringar.

KFX HR-partner i Stockholm erbjuder expertis inom flera områden för att lösa alla typer av personalbehov. Med bred erfarenhet och skräddarsydda tjänster kan vi hjälpa dig oavsett önskemål.

 • Konsultuthyrning – Oavsett om ni behöver extra stöd i en dag, en vecka eller flera månader så finns vi här för dig.
 • Entreprenad – Vi kan ansvara för driften av hela företagets HR-avdelning. Fokusera på det ni gör bäst, så kan vi fokusera på det vi gör bäst och hantera era kringtjänster.
 • Management – Låt en managementkonsult stödja ledningen, utföra analyser och utveckla verksamheten. Oavsett om det gäller en kort period eller en längre tid kan företaget utvecklas med en managementkonsult.
 • Bemanning – För ett effektivare arbetsflöde kan det vara en god idé att ta hjälp av KFX med bemanning. Vi sätter rätt person på rätt plats oavsett om det gäller sommarjobbare eller vikariat.
 • Ekonomitjänster – Vi hjälper dig att tillsätta chefer, ekonomer och andra kvalificerade medarbetare för att din ekonomiavdelning ska vara pålitlig och bidra till företagets framgångar.
 • Karriärvägledning – Vi hjälper personal att nå sin fulla potential för att företaget ska utvecklas. Oavsett om det beror på omplacering eller andra oväntade händelser kan vi på KFX hjälpa er med att ta vara på kompetenta medarbetare.

Behöver ditt företag en HR-specialist i Stockholm? Tveka inte att kontakta KFX.

Läs mer om våra lokala HR-specialister:

 

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan