HR-specialist Stockholm: expert på personalfrågor

Behöver du en HR-specialist? En specialist på HR-frågor kan hjälpa ditt företag att se över personalbehovet, rekrytera nya medarbetare och sjösätta träningsprogram för att vidareutveckla företagets nuvarande personal. KFX är en av landets äldsta rekryterings- och bemanningsföretag. Vi kan både stötta din HR-avdelning tillfälligt och rekrytera en HR-specialist i Stockholm efter ditt företags unika behov.

Varför anlita en specialist på HR-frågor från KFX

Personalen är företagets viktigaste tillgång. Det spelar ingen roll om du erbjuder en unik produkt eller tjänst om det inte finns kompetenta och engagerade medarbetare i kundtjänst, på lagret eller i ledningen. En KFX HR-specialist i Stockholm kan hjälpa dig att behålla kunnig personal inom företaget och att anställa rätt person med rätt kompetens för rätt position.

Rekrytering är både en konst och en vetenskap ー rätt person på rätt plats kan ta ditt företag till oanade höjder, medan en felrekrytering kan leda till höga kostnader och avbrott i verksamheten. KFX har över 30 års erfarenhet av rekrytering och bemanning. En HR-specialist från KFX kan hitta den lämpligaste kandidaten med hjälp av erfarenhet, kunskap och väl beprövade tester. Våra specialister kan också guida dina anställda genom HR-processer och vara involverade i allt som rör HR-området.

Några exempel på vad en HR-specialist från KFX kan göra för ditt företag:

  • Utreda verksamhetens personalbehov.
  • Ha hand om rekryteringsprocessen ー lägga upp platsannonser, intervjua kandidater och ta in referenser.
  • Se över hälso- och livsförsäkringsprogram.
  • Informera företagets personal om vilka förmåner de har rätt till.
  • Kontrollera olika avdelningars budgetar.

Behöver ditt företag en HR-specialist i Stockholm? Tveka inte att kontakta KFX.

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan