HR-konsult Sundsvall: vi stöttar ditt företag med personalfrågor

En HR-konsult kan ta ditt företag till oanade höjder. En HR-konsult i Sundsvall kan se din organisation med objektiva ögon, förbättra interna policys och stötta företaget i rekryteringen av nya medarbetare. KFX har över 30 års erfarenhet av personalfrågor ー behöver ditt företag en HR-konsult i Sundsvall, hjälper vi dig gärna.

Vad gör en HR-konsult?

En HR-konsult hjälper företag och organisationer att förbättra processer inom Human Resources (HR). Arbetsuppgifterna kan handla om allt mellan att optimera interna policys för att ta hand om den kompetens som finns i företaget till att hjälpa till i rekryteringen av nya medarbetare till företaget.

Exempel på vad en HR-konsult gör:

  • Stöttar rekrytering, träning och hantering av personal.
  • Utvecklar företagets HR-policy.
  • Genomlyser processer och föreslår förbättringar.

Att ta in en konsult inom HR kan vara precis vad ditt företag behöver för att nå fortsatt framgång. Många företag gör precis så som de alltid har gjort, men att hålla fast vid föråldrade policys kan hindra organisationen från att växa. Genom att anlita en konsult får du en part som kan se din verksamhet objektivt utan att påverkas av traditioner eller företagets interna rutiner.

Anlita en HR-expert via KFX

Att hantera personalfrågor kräver tid och kompetens. Om det inte finns någon på ditt företag med utbildning inom HR, kan en lösning vara att anlita en HR-konsult i Sundsvall från KFX.  KFX finns över hela landet och har över tre decenniers erfarenhet av HR-frågor. Vill ditt företag förbättra sina processer för att växa och fortsätta vara en attraktiv arbetsgivare? Tveka inte att kontakta KFX! 

 

 

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan