HR-konsult Sundsvall: vi stöttar ditt företag med personalfrågor

En HR-konsult kan ta ditt företag till oanade höjder. En HR-konsult i Sundsvall kan se din organisation med objektiva ögon, förbättra interna policys och stötta företaget i rekryteringen av nya medarbetare. KFX har över 30 års erfarenhet av personalfrågor ー behöver ditt företag en HR-konsult i Sundsvall, hjälper vi dig gärna.

Vad gör en HR-konsult?

En HR-konsult hjälper företag och organisationer att förbättra processer inom Human Resources (HR). Arbetsuppgifterna kan handla om allt mellan att optimera interna policys för att ta hand om den kompetens som finns i företaget till att hjälpa till i rekryteringen av nya medarbetare till företaget.

Exempel på vad en HR-konsult gör:

  • Stöttar rekrytering, träning och hantering av personal.
  • Utvecklar företagets HR-policy.
  • Genomlyser processer och föreslår förbättringar.

Vad är en HR-policy och varför är det viktigt att arbeta med den?

En HR-policy eller personalpolicy är ett styrande dokument som berättar om företagets grundprinciper och riktlinjer i syfte att skapa en god och tydlig relation mellan företaget och medarbetarna. Policyn beskriver vilket ansvar företaget har och kommunicerar visionen för arbetet med personalfrågorna. I styrdokumentet kan medarbetarna läsa om både krav och rättigheter samt vilka lagar och regler som gäller angående exempelvis arbetsmiljö. Enligt lag måste alla företag 

Genom att arbeta med HR-policyer skapar du förutsättningarna för en välmående arbetsplats. Nöjda medarbetare presterar bättre, studier visar att produktiviteten hos nöjda medarbetare ökade med upp till 13 procent. En välmående arbetsplats är också mer attraktiv för nya medarbetare.

Att ta in en konsult inom HR kan vara precis vad ditt företag behöver för att nå fortsatt framgång. Många företag gör precis så som de alltid har gjort, men att hålla fast vid föråldrade policys kan hindra organisationen från att växa. Genom att anlita en konsult får du en part som kan se din verksamhet objektivt utan att påverkas av traditioner eller företagets interna rutiner.

Därför ska du anlita en HR-konsult

Att ta in en konsult inom HR kan vara precis vad ditt företag behöver för att nå fortsatt framgång. Många företag gör precis så som de alltid har gjort, men att hålla fast vid föråldrade policys kan hindra organisationen från att växa. Äger du ett mindre företag med ett fåtal anställda är det sällan möjligt att anställa en hel personalavdelning trots att expertkunskap inom just HR kan vara det som krävs för att lyckas. Genom att anlita en HR-konsult i Sundsvall får du en part som kan se din verksamhet objektivt utan att påverkas av traditioner eller företagets interna rutiner.

Anlita en HR-expert via KFX

Att hantera personalfrågor kräver tid och kompetens. Om det inte finns någon på ditt företag med utbildning inom HR, kan en lösning vara att anlita en HR-konsult i Sundsvall från KFX. Att låta en extern part genomlysa ens företag kan kännas skrämmande. Därför är det viktigt att låta beslutet att anlita en extern HR-konsult ta sin tid och välja företag med eftertanke.

Här är tre anledningar till varför det är värt att anlita en HR-konsult från KFX:

  • Vår erfarenhet. KFX har arbetat med personalfrågor i över 30 år och under årens lopp har vi lärt oss vad som gör en rekryteringsprocess lyckad, hur en framgångsrik policy ska utformas och kan stötta ditt företag i det dagliga HR-arbetet.
  • Vårt kontaktnät.  KFX finns över hela landet och har ett utbrett kontaktnät som spänner från norr till söder. Från oss kan du inte bara få tillgång till en HR-konsult i Sundsvall utan vi kan även tillhandahålla en HR-specialist i Sundsvall eller fungera som din HR-Partner i viktiga frågor som rör din verksamhet.
  • Våra värderingar. Vi strävar efter att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och det gör vi genom att lyssna på dig, på våra anställda och på varandra. På KFX är vi stolta över vårt dagliga arbete, visar omtanke för dig som kund och känner äkta engagemang för din verksamhet.

Tid är pengar. Fokusera på det du och din personal är bäst lämpade för och ta hjälp av en extern HR-konsult i Sundsvall för enskilda projekt eller som en tillfällig personalavdelning. På så sätt kan ditt företag dra nytta av fördelarna av en HR-expert samtidigt som företaget slipper kostnaderna för en stor HR-avdelning. 

Vill ditt företag förbättra sina processer för att växa och fortsätta vara en attraktiv arbetsgivare? Tveka inte att kontakta KFX för att hitta en HR-konsult i Sundsvall!

Läs mer om våra lokala HR-specialister:

 

 

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan