Kontakta oss på KFX HR-partner

KFX är ett av Sveriges äldsta och mest erfarna bemannings- och rekryteringsföretag.
Idag är vi drygt 500 medarbetare och har regionala kontor runt om i hela landet.

Stockholm

I lokalerna vid Humlegården i centrala Stockholm ligger KFX Stockholm med Rekryterings- och Bemanningsenheter samt Kundcenter. Hit är du som kund, konsult eller arbetssökande alltid välkommen!

Öppettider: Kontorets växel är bemannad måndag till fredag 08:00-17:00. All övrig tid hänvisar vi kunder och anställda till vår dygnet-runt-jour som du når via vårt ordinarie växelnummer, 08-663 99 00 eller kundcenter@kfx.se

Kontakta oss och läs mer här

Göteborg

På Odinsgatan 6 i centrala Göteborg har KFX HR-partner Göteborg sitt kontor. Hit är kunder, konsulter och arbetssökande alltid välkomna.

Växeln är bemannad måndag till fredag kl. 08:00-17:00. All övrig tid hänvisar vi kunder och konsulter till vår dygnet-runt-jour som du når via vårt ordinarie växelnummer, 031-711 98 00.

Kontakta oss och läs mer här

Malmö

På Stora Nygatan 40 i centrala Malmö har KFX Syd sitt kontor. Hit är kunder, konsulter och arbetssökande alltid välkomna.

Växeln är bemannad måndag till fredag 08:00-17:00. All övrig tid hänvisar vi kunder och konsulter till vår dygnet-runt-jour du når via vårt ordinarie växelnummer, 040-12 02 00.

Kontakta oss och läs mer här

Sundsvall

Välkommen till vårt centrala kontor i Sundsvall Universitetsallén 32 Metropol. Hit är kunder, konsulter och arbetssökande alltid välkomna.

Växeln är bemannad måndag till fredag 08:00-17:00. All övrig tid hänvisar vi kunder och konsulter till vår dygnet-runt-jour som du når via vårt ordinarie växelnummer, 060-15 46 00

Kontakta oss och läs mer här

Umeå

Just nu har vi inte något fysiskt kontor i Umeå men vi kan alltid nås på Tel: 090-10 39 30, eller kontakta någon av våra specialister på e-postadressen under deras namn.

Kontakta oss och läs mer här

Västerås

På Per-anders gata 9 har KFX sitt kontor. Vi är på plats ett par dagar i veckan, ring oss gärna innan ditt besök så att vi säkert är på plats. Du når oss mellan 08:00-17:00 på växelnummer 08-663 99 00.

Kontakta oss och läs mer här

Huvudkontor

I lokalerna vid Humlegården i Stockholm har KFX två bolag. Här finns det lokala affärsdrivande bolaget KFX Stockholm AB samt huvudkontoret KFX Skandinavien AB med stab, personal- och marknadsavdelning.

Kontakta oss och läs mer här

Ekonomi

KFX ekonomikontor i Sundsvall sköter förutom den egna verksamheten även ekonomifrågorna för en lång rad kundföretag.
Ekonomifrågor: Frågor om personalens löner besvaras av ekonomienheten mellan den 25 och den sista i varje månad 08:00-12:00.

Vi sitter hos Metropol, Universitetsallén 32, Sundsvall. Behöver du nå oss via post skickar du det till:
KFX HR-partner Ekonomi
Metropol
851 71 Sundsvall

Kontakta oss och läs mer här

Behöver du personal?

Att hitta personal för företag är kärnan i KFX verksamhet. Vi erbjuder bemanning, rekrytering och komplett entreprenad där vi tar ett helhetsansvar för er anställningsprocess. KFX HR-partner är en trygg samarbetspartner som aldrig genar i vår process. Vi strävar efter en djup förståelse för våra kunders verksamhet och ser till att matcha kandidatens kvalifikationer och personlighet mot era behov. KFX bemanning strävar efter att matcha rätt person för rätt plats.

KFX HR partner erbjuder även karriärvägledning/-utveckling för att hjälpa ert företag att placera om och ta tillvara kompetent personal som på grund av en omorganisation eller liknande orsak blivit övertaliga.

Är du jobbsökande?

Som konsult på KFX HR-partner AB behöver du gilla utmaningar, älska att möta nya kulturer, nya människor, nya uppdragsgivare och att arbeta under varierande förutsättningar. Att arbeta som en konsult genom KFX bemanning är ett oerhört varierande arbete där du kommer få stora möjligheter att utvecklas, testa dina gränser och nå din fulla potential.

Som konsult på KFX HR partner är du vårt ansikte utåt. Du är länken mellan KFX och våra kunder.

Letar du efter ett extrajobb som student?

Då kan vi rekommendera att arbeta som konsult hos KFX. Ett extrajobb som student innebär inte bara lite extra pengar i fickan, du får också ovärderlig arbetslivserfarenhet och möjlighet att knyta värdefulla kontakter du kommer ha nytta av när du väl tar steget ut i arbetslivet.

Du har alltid KFX som stöttande företag bakom dig du kan förlita dig på och be om hjälp vid problem, eller få tips och råd om arbete och anställning. Vi erbjuder också löpande kompetensutveckling för att du som konsult hos KFX ska kunna växa både som person och i din professionella yrkesroll.

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan