KFX som HR-konsult ー vi hjälper din verksamhet att fungera ännu bättre

Vad gör en HR-konsult och varför ska ditt företag ta in oberoende part i verksamheten? KFX är ett av landets äldsta rekryterings- och bemanningsföretag med unik insikt i personalfrågor. Här får du veta mer om vad du kan förvänta dig när du anlitar KFX som HR-konsult.

Vad gör en HR-konsult?

En HR-konsult är en oberoende part som är expert på processer inom Human Resources (HR). KFX som HR-konsult hjälper ditt företag med allt från att vidareutveckla interna policys till att förbättra rekryteringsprocessen eller att hitta ett smartare lönesystem.

Exempel på en HR-konsults arbetsuppgifter:

  • Optimera rekryteringsprocesser.
  • Utveckla tekniker för att driva förändrings- och arbetskulturhantering.
  • Genomlysa verksamheten för att hitta förbättringsområden inom nuvarande processer.
  • Rekommendera och implementera passande HR-teknologi.
  • Bidra med hur HR-personal ska handskas med dagliga problem.

Hur kan en HR-expert hjälpa företaget att växa?

“Om du gör det du alltid har gjort, kommer du få det som du alltid har fått”. Många organisationer har traditioner och gamla interna rutiner som riskerar att stå i vägen för företagets möjlighet att växa. Genom att ta in KFX som HR-konsult får du en oberoende part som kan se din verksamhet med ett utifrånperspektiv och sjösätta nödvändiga förändringar som exempelvis att uppdatera interna policys för att bättre kunna vårda befintlig personal och bli en mer attraktiv arbetsgivare.

Varför ska jag anlita KFX?

KFX har över 30 års erfarenhet av rekrytering- och bemanningsbranschen. Vi finns i städer som Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Västerås, och har ett landsomfattande kontaktnät. Det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha ditt företag med den HR-konsult som passar ditt företags behov. Tveka inte att anlita KFX som HR-konsult!

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan