Ekonomitjänster

Ekonomi är ett mångsidigt område med flera olika yrkesroller; alla lika vitala för att ditt företag ska fungera och vara lönsamt. De allra flesta företag är i slutändan vinstdrivande och behöver en pålitlig ekonomiavdelning som tar hand om bokföring, fakturahantering, skattefrågor och andra administrativa uppgifter.

Ekonomitjänster för bemanning och rekrytering | KFX

Våra ekonomitjänster för bemanning och rekrytering hjälper dig att tillsätta chefer, ekonomer och andra kvalificerade medarbetare till din ekonomiavdelning. Ekonomi är ett av våra största arbetsområden och som vi har mångårig och omfattande erfarenhet inom. Vi på KFX tar oss tiden att förstå ditt företag och dina affärsvillkor och vet vad som krävs av individen för att hen ska kunna uppfylla dina behov – vi är inte nöjda förens du är det.

Oavsett vilken kompetens du är i behov av kan våra ekonomitjänster hjälpa dig att tillsätta rätt person för rätt position. KFX hjälper dig att tillsätta roller som:

  • CFO
  • Redovisningsekonom
  • Redovisningsassistent
  • Ekonomichef
  • Ekonomiassistent
  • Lönechef
  • Lönespecialist
  • HR-chef
  • Skatt- och momsspecialist

Fördelar med våra ekonomitjänster

KFX är ett av Sveriges äldsta och mest erfarna konsult- och rekryteringsföretag. Ekonomiområdet har legat i fokus sedan vår uppkomst på grund av att det är så otroligt brett och att alla företag, oavsett storlek och bransch, behöver en funktionell ekonomiavdelning. Du kan förvänta dig följande fördelar med KFX som din samarbetspartner:

Gedigen erfarenhet:

KFX grundades redan 1986 och har sedan första början erbjudit bemanning och rekrytering inom ekonomi. Många av våra rekryteringskonsulter inom ekonomi har själva arbetat på positioner relaterat till ekonomi, bank och finans. Vi besitter en stor erfarenhet om vilka kunskaper och egenskaper som krävs för att kunna uppfylla kraven för de olika yrkesrollerna och positionerna inom ekonomi vi rekryterar och bemannar för.

Kvalitetssäkrad process:

Vår långa erfarenhet inom ekonomi har gett upphov för en kvalitetssäkrad arbetsmetodik som ser till att du snabbt och enkelt kan hitta rätt person för rätt position. Vi är en erfaren HR-partner som aldrig genar och är experter på att genomföra lyckade processer. Med väl inarbetade processer, dokumentation och regelbundna avstämningar säkerställer vi att du alltid får högsta kvalitet på våra ekonomitjänster.

Skräddarsydda helhetslösningar:

Vi erbjuder skräddarsydda helhetslösningar med grunden i vår kvalitetssäkrade process som ger dig möjligheten att fokusera på det du kan bäst – din verksamhet. Vi ser till att skapa en lösning enligt dina behov, krav och önskemål där vi först och främst hjälper dig skapa en kravprofil utifrån ditt företag, position och företagskultur. Därefter ansvarar vi för att hitta kandidater, göra urval, genomföra intervjuer, göra bakgrundskontroller och presentera slutkandidater för dig.

Stort nätverk:

Under årens lopp har vi byggt upp en omfattande kandidatbas och ett stort nätverk inom branschen. Oavsett om du behöver tillsätta ett ekonomiassistentjobb, hitta en redovisningsassistent eller redovisningsekonom, så kan vi snabbt presentera flera olika kvalificerade kandidater med olika arbetserfarenhet och utbildningsnivå så du kan hitta den perfekta matchningen för ditt företag.

Hitta rätt personal baserat på dina behov med KFX

KFX lägger ett stort värde på långsiktiga och nära relationer med våra kunder, konsulter och kandidater. Vi arbetar utifrån en lyhörd och flexibel arbetsprocess där vi lyssnar på våra anställda, på varandra och på dig för att tillsammans skapa de bästa förutsättningarna för en lyckad rekrytering/bemanning.
Behöver du hjälp med bemanning eller rekrytering för att hitta en ekonomiassistent eller redovisningsassistent? Eller undrar du kanske över vad lönerna för en ekonomiassistent ligger på? Kontakta KFX direkt så hjälper vi dig.

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan