Ekonomitjänster – Rekrytering och bemanning inom ekonomi

KFX erbjuder flera typer av ekonomitjänster. Vi erbjuder en snabb, enkel och kostnadseffektiv lösning för att hyra och rekrytera medarbetare inom flera ekonomitjänster för företag. Vi har kunder inom de flesta branscher i hela Sverige och tillsätter kandidater i olika karriärstadier – från de som är i början av sin karriär till erfarna specialister. Vi lägger stor vikt vid att kvalitetssäkra våra ekonomer och tar våra rekryteringsbeslut baserat på objektiva faktorer, snarare än magkänsla.

Ekonomitjänster företag - KFX

Vi tillsätter ekonomitjänster för ert företag – KFX

Vi tillsätter flera ekonomitjänster

Ekonomi är ett mångsidigt område med flera olika yrkesroller; alla lika vitala för att ditt företag ska fungera och vara lönsamt. De allra flesta företag är i slutändan vinstdrivande och behöver en pålitlig ekonomiavdelning som tar hand om era ekonomitjänster, som bokföring, fakturahantering, skattefrågor och andra administrativa uppgifter.

Oavsett vilken kompetens du är i behov av kan vi hjälpa dig att tillsätta rätt person för rätt position inom ekonomi. KFX hjälper dig att tillsätta roller som:

  • CFO (Chief Financial Officer) – har den högsta ekonomiska befattningen i ett företag som ansvarar för att övervaka alla finansiella aspekter och fatta strategiska beslut för att främja företagets tillväxt.
  • Redovisningsekonom – en person som arbetar med att registrera och redovisa företagets ekonomiska transaktioner. De ansvarar också för att förbereda och presentera företagets årsredovisning.
  • Redovisningsassistent – arbetar under en Redovisningsekonom och stödjer denne i bokförings- och redovisningsuppgifter.
  • Ekonomichef – ansvarar för att planera, övervaka och rapportera företagets ekonomiska aktiviteter och resultat. De utvecklar också strategier för att optimera företagets ekonomiska prestanda.
  • Ekonomiassistent – arbetar under en ekonomichef och stödjer denne i administrativa och redovisningsuppgifter. Läs 5 anledningar att rekrytera en ekonomiassistent via KFX.
  • Lönechef – ansvarar för att planera, övervaka och genomföra löne- och förmånsprogram för företagets anställda.
  • Lönespecialist – arbetar under en Lönechef och hanterar löner och andra förmåner för företagets anställda.
  • HR-chef – ansvarar för att planera, implementera och övervaka personalrelaterade frågor som rekrytering, personalutveckling, förmåner och arbetsmiljö.
  • Skatt- och momsspecialist – ansvarar för att övervaka och hantera företagets skatte- och momsfrågor, samt se till att företaget följer relevant lagstiftning och förordningar inom dessa områden.

En lyckad rekrytering inom ekonomi & finans

Vår rekryteringsprocess fokuserar på kompetens och är helt fördomsfri. Vi vet att det kan vara svårt att hitta rätt medarbetare för en ekonomitjänst, men vi är här för att hjälpa till. Vi lägger stor vikt vid relevans och fakta i vårt urval, och inte på ”magkänsla” eller fördomar. Det innebär att vi inte tar hänsyn till ålder, personliga brev eller bilder på kandidaterna, eftersom det kan påverka urvalet. Vi på KFX är ett auktoriserat rekryteringsföretag för framgångsrik rekrytering. 

Fördomsfria rekryteringar

Genom att fokusera på kompetens och utesluta fördomar bidrar vi också till mångfald på många arbetsplatser. Vi vet att det är viktigt att en ekonomitjänst fungerar väl i en organisation och vår fördomsfria rekryteringsupplevelse hjälper till att säkerställa att rätt person tillsätts för jobbet. Så om du söker en kompetent medarbetare för en ekonomitjänst, är du på rätt plats. Låt oss hjälpa dig att hitta rätt kandidat med fokus på kompetens. Läs mer om att rekrytera eller hyra personal inom ekonomi.  

Hyra bemanning inom ekonomi?

Letar du efter personal inom ekonomi men är osäker på om du ska rekrytera eller hyra personal genom bemanning? Vi kan hjälpa dig med båda alternativen! Vi erbjuder skräddarsydda bemanningslösningar för att passa dina specifika behov, oavsett om det gäller heltid eller deltid. Vi hjälper till med arbetstoppar, semesterplanering och sjukfrånvaro på dag-, vecko- och månadsbasis – alltid snabbt och effektivt.

Med en dygnet-runt-jour är vi alltid nära

Behöver ni snabbt hitta en ersättare om en av era ordinarie medarbetare insjuknar? Då kan ni alltid höra av er till oss via vår dygnet-runt-jour. Vi kan hjälpa er att boka en ersättare så att ni slipper avbrott och driftsstörningar i er verksamhet. Med vår personalbackup kan ni också få stöd vid arbetstoppar eller högt tryck på arbetsplatsen.

Hitta rätt personal baserat på dina behov med KFX

KFX lägger ett stort värde på långsiktiga och nära relationer med våra kunder, konsulter och kandidater. Vi arbetar utifrån en lyhörd och flexibel arbetsprocess där vi lyssnar på våra anställda, på varandra och på dig för att tillsammans skapa de bästa förutsättningarna för en lyckad rekrytering/bemanning.
Behöver du hjälp med bemanning eller rekrytering för att hitta en ekonomiassistent eller redovisningsassistent? Eller undrar du kanske över vad lönerna för en ekonomiassistent ligger på? Kontakta KFX direkt så hjälper vi dig.

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan