HR business-partner i Stockholm ー KFX hjälper ditt företag att växa genom HR-strategi

Att skapa förutsättningarna för en organisations framgång kan vara svårt om du inte vet hur. Då är det en god idé att ta in en HR-business-partner. KFX är en av landets äldsta rekryterings- och bemanningsföretag och har många års erfarenhet som HR business-partner i Stockholm. Vi hjälper ditt företag med personalbehov i form av både korta konsultuppdrag till interimsuppdrag under en längre tid, förändringsarbete och rekrytering av rätt person till rätt plats.

Varför ska du anlita en HR-business-partner?

En HR-business-partners främsta uppgift är att skapa mervärde för både organisation och anställda inom HR-områden/ärenden. Arbetsuppgifterna omfattar allt ifrån att stötta upp med tillfälliga kompetenser som interimschefer, vara ett stöd i HR-relaterade frågor, lösa komplexa personalärenden och hitta den perfekta kandidaten för en tjänst. Om ditt företag inte har någon position som inkluderar dessa uppgifter, om ni saknar kompetens eller resurser att utföra det på egen hand, kan lösningen vara att anlita ett företag som din HR business-partner i Stockholm.

Därför ska du välja KFX som HR business-partner

  • Vi ser din verksamhet med objektiva ögon.
  • Vi har bred kompetens och lång erfarenhet av HR-frågor.
  • Vi kan göra långsiktiga förändringar som tillåter ditt företag att växa. 
  • Vi har har ett kontaktnät som spänner över hela landet vilket gör det möjligt att snabbt hitta nya kvalificerade kandidater till ditt företag.

Behöver du en HR business-partner i Stockholm? Tveka inte att anlita KFX!

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan