HR business-partner i Stockholm ー KFX hjälper ditt företag att växa genom HR-strategi

Att skapa förutsättningarna för en organisations framgång kan vara svårt om du inte vet hur. Då är det en god idé att ta in en HR-business-partner. KFX är en av landets äldsta rekryterings- och bemanningsföretag och har många års erfarenhet som HR business-partner i Stockholm. Vi hjälper ditt företag med personalbehov i form av både korta konsultuppdrag till interimsuppdrag under en längre tid, förändringsarbete och rekrytering av rätt person till rätt plats.

Varför ska du anlita en HR-business-partner?

Personalen är företagets främsta resurs. Det spelar ingen roll om företaget erbjuder en hett eftertraktad vara/tjänst om det inte finns engagerade anställda i kundtjänst, inne på lagret eller i företagets ledning. Att behålla kompetens i företaget, hitta nya talanger och snabbt kunna bemanna företaget vid arbetstoppar, är en av nycklarna till framgång. Ett sätt att flytta personalfrågor högst upp på agendan är att ta hjälp av en HR business-partner i Stockholm

En HR-business-partners främsta uppgift är att skapa mervärde för både organisation och anställda inom HR-områden/ärenden. Arbetsuppgifterna omfattar allt ifrån att stötta upp med tillfälliga kompetenser som interimschefer, vara ett stöd i HR-relaterade frågor, lösa komplexa personalärenden och hitta den perfekta kandidaten för en tjänst. Om ditt företag inte har någon position som inkluderar dessa uppgifter, om ni saknar kompetens eller resurser att utföra det på egen hand, kan lösningen vara att anlita ett företag som din HR business-partner i Stockholm.

Vikten av rätt person på rätt plats

Att anställa fel person för jobbet kostar svenska företag och organisationer över 13 miljarder kronor varje år enligt analysföretaget Future Foundation. Summan baseras på mertiden en chef måste lägga på att arbetsleda en underpresterande medarbetare. En felaktig rekrytering innebär också kostnader i form av lägre produktivitet samt eventuellt ytterligare kostnader för att starta en ny rekryteringsprocess. 

En HR business-partner i Stockholm kan både hjälpa företaget att lyckas med rekryteringar och att ta fram strategier för att behålla kompetent personal i företaget ー jobbyten är en annan stor kostnad för företag.

Därför ska du välja KFX som HR business-partner

KFX har över 30 års erfarenhet av rekryterings- och bemanningsbranschen. Vi finns över hela landet, inte bara i Stockholm, utan även i Västerås, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Med KFX som HR business-partner i Stockholm får du en erfaren partner som kan den lokala arbetsmarknaden och som snabbt hittar en kandidat när personalbehovet skiftar.

Nio anledningar att välja KFX som HR business-partner i Stockholm

  • Vi ser din verksamhet med objektiva ögon.
  • Vi har bred kompetens och lång erfarenhet av HR-frågor.
  • Vi kan göra långsiktiga förändringar som tillåter ditt företag att växa. 
  • Vi har ett kontaktnät som spänner över hela landet vilket gör det möjligt att snabbt hitta nya kvalificerade kandidater till ditt företag.
  • Vi erbjuder ett brett sortiment av personlighetstester och tester som undersöker fackkunskap och specifik kompetens för att säkerställa att rätt person rekryteras.
  • Vi erbjuder en kostnadsfri bakgrundskontroll av slutkandidaten.
  • Vi lämnar omfattande garantier för våra rekryteringar (full reklamationsrätt på uppdraget inom sex månader efter att medarbetaren påbörjat sin anställning).
  • Vi tillhandahåller en kontaktperson som är ansvarig för hela rekryteringsprocessen, från början till slut.
  • Vi kan bistå ditt företag i Stockholm med allt från en enskild HR-konsult till att bemanna hela HR-avdelningen.

Ny personal ー en ständigt aktuell fråga

Ett företags behov av personal ändras ständigt. Det kan bero på faktorer som produktionstoppar, att en anställd byter jobb eller att någon i personalstyrkan blir sjuk. I en stad som Stockholm sker förändringar i högt tempo, vilket ställer höga krav på flexibilitet. För att undvika att verksamheten bli lidande är det viktigt att snabbt kunna ersätta medarbetare och ta in personal tillfälligt. Att ta in KFX som HR-business-partner i Stockholm är en smidig lösning.

Behöver du en HR business-partner i Stockholm? Tveka inte att anlita KFX!

Läs mer om våra lokala HR-specialister:

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan