Ett auktoriserat rekryteringsföretag

Rätt person på rätt plats

Att få rätt person på rätt plats skapar ett positivt arbetsklimat på företaget. Om du och ditt företag behöver hjälp med rekrytering för att hitta rätt medarbetare bör ni ta kontakt med ett auktoriserat bemanningsföretag. Ni kan antingen välja att få stöd i er egen rekrytering eller låta oss som rekryteringsföretag och erfaren HR-partner sköta hela processen. Det viktigaste är att valet av nya medarbetare blir rätt.

Det finns mycket att vinna på att ta in hjälp i en rekrytering, oavsett om det är fråga om en enskild eller flera tjänster som ska tillsättas. Som en del av en organisation kan det till exempel ofta vara svårt att ha tillräckligt med tid för att hinna med rekryteringsprocessen på det sätt man önskar. En extern aktör, i form av ett rekryteringsföretag, har då många gånger bättre förutsättningar när det kommer till att se era faktiska behov och sålla fram det rätta urvalet kandidater.

AUKTORISERAT REKRYTERINGSFÖRETAG– FÖR FRAMGÅNGSRIK REKRYTERING

Nya medarbetare ger en energiinjektion, skapar ett positivt arbetsklimat och genererar nya affärsmöjligheter. Vi strävar alltid efter en djup förståelse för våra kunders verksamhet. Det innebär att vi effektivt matchar kandidaters kvalifikationer och personlighet mot era behov.

Tidigt i processen ser vi till att lyssna in era önskemål, behov och förutsättningar. Bara genom att kartlägga er organisation och den aktuella tjänsten kan vi påbörja resan mot en framgångsrik rekrytering. I det här stadiet lägger vi också upp ett ramverk för hur aktiva ni själva vill vara och i vilken eller vilka delar av rekryteringen ni i så fall önskar medverka.

 

ETT SÄKERT VAL

Oavsett om du väljer att rekrytera eller bemanna är valet av nya medarbetare ett viktigt beslut för dig och ditt företag. Som ett kompetent och bra rekryteringsföretag erbjuder vi därför ett stort sortiment av välbeprövade tester. Dessa inkluderar personlighetstester och tester för specifik kompetens/fackkunskap.

Testerna kan kombineras och skräddarsys utifrån era behov, tillsammans skapar de en fördjupad bild av kandidatens kompetens. Vi erbjuder även en kostnadsfri bakgrundskontroll av er slutkandidat.

FLEXIBELT

Vi vet att varje situation och rekryteringsprocess är unik. Därför kan ett flexibelt komplement från oss vara det som sätter pricken över i:et i din process. Vi bidrar till att du håller både tidsplan och kvalitet samtidigt som ditt arbetsgivarvarumärke uppfattas positivt.

En First Opinion är ett effektivt sätt att ta sig an stora och tidskrävande urval när risken att missa guldkornen är påtaglig.
Vid många ansökningar och lite tid sköter vi den första gallringen och plockar bort kandidater som inte uppfyller kravprofilen utifrån kompetens och erfarenhet. Det öppnar också upp tid och möjlighet för er att fokusera på individen, då kompetens och erfarenhet redan är säkerställt.

En Second Opinion ger er en objektiv bedömning inför en anställning, ny tjänst i företaget eller för vidareutveckling av interna medarbetare. Det ger er ett beslutsunderlag utan påverkan av personliga relationer, reflektioner från ett första intryck eller rykten. En Second Opinion är ett fördjupat och objektivt komplement till er egen bedömning för maximal utväxling av kandidatens potential, styrkor och utvecklingsbara sidor.

KOMPETENT OCH BRA REKRYTERINGESFÖRTAG – GARANTERAD KVALITET

Din kontaktperson på KFX är alltid en erfaren rekryterare med HR-utbildning som ansvarar för hela rekryteringsprocessen, från början till slut. Vi om några vet hur svårt det kan vara att välja nya medarbetare. Därför gör vi valet tryggare för våra kunder och lämnar omfattande garantier för vårt arbete. Ni har bland annat full reklamationsrätt på uppdraget inom sex månader efter påbörjad anställning. Det är en självklarhet för oss som auktoriserat rekryteringsföretag och en trygghet för dig.

VAD ÄR KOMPETENSBASERAD REKRYTERING?

Tiden är sedan länge förbi där man tog rekryteringsbeslut baserat på magkänsla och vad man “tror” är det bästa beslutet. Idag dominerar istället fakta och data genom kompetensbaserad rekrytering som ser till att rätt person, med rätt utbildning och kompetens anställs för rätt position.

Kompetensbaserad rekrytering handlar om att noggrant definiera vilken kompetens er verksamhet är i behov av och bibehålla målet av att försöka hitta någon med den exakta kompetensen genom hela anställningsprocessen. Kompetensbaserad rekrytering fokuserar på forskning, att genomföra en noggrann behovsanalys via ett urvalsarbete med intervjuer och referenstagning som leder upp till avslutande utvärderingen – utan att bli distraherad av andra faktorer.

Har du fler frågor om vår kompetensbaserad rekrytering eller vill veta mer om vilka fördelar det innebär för er verksamhet? Kontakta KFX redan idag!

VARFÖR REKRYTERA VIA ETT REKRYTERINGSFÖRETAG?

  • Kandidater, inte sökande:

Ett auktoriserat rekryteringsföretags uppgift är tillsätta ett jobb, inte boka anställningsintervjuer. Medan detta innebär att du kommer få färre kandidater, så kommer varje kandidat vara kvalificerad för jobbet.

  • Större räckvidd:

Vissa jobbpositioner är svårare att fylla än andra, helt enkelt för att det finns färre kandidater som är intresserade. Fördelen med ett rekryteringsbolag är deras stora räckvidd och kontaktnätverk på arbetsmarknaden och åtkomst till ett gigantiskt nätverk av konsulter för i princip alla typer av arbete och jobb.

  • Sparar tid:

Det finns två sätt ett rekryteringsbolag kan spara dig tid. Dels att själva anställningsprocessen kan vara tidskrävande som äter upp mycket av din eller dina anställdas tid. Dels att ett rekryteringsföretag är professionella yrkesmän som har en lång erfarenhet och kunskap av rekrytering.

  • Sparar pengar:

Parallellt med att rekryteringsbolag sparar tid, sparar det dig samtidigt pengar. Du slipper lägga tid och resurser på att försöka hitta en lämplig kandidat, istället kan ni fokusera på det ni kan bäst – er kärnverksamhet.

KONTAKTA KFX FÖR SKRÄDDARSYDDA REKRYTERINGSLÖSNINGAR

Kontakta någon av våra kompetenta medarbetare på KFX om ni behöver hjälp med rekrytering. Vi skräddarsyr våra lösningar för att dem ska passa just er. Vi finns till hands med vår expertis oavsett om det gäller att ni känner er osäkra på vad ni har ni för behov, till exempel om det gäller en helt ny tjänst, eller om ni har frågor gällande rådgivning och vår kompetensbaserad rekrytering. Tillsammans kan vi sitta ned och skissa fram ett relevant och passande ramverk till en rekrytering och resurs för just era förutsättningar. Om det skulle uppstå en situation där ni behöver bemanning för att täcka upp behoven innan dess att rekryteringsprocessen är avklarad så rekommenderar vi att ta hjälp av våra bemanningstjänster. Oavsett om era behov av ett rekryteringsföretag uppstår i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall eller annan stad, så är vi rekryteringsbolaget i Sverige för er.

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan