Vill du arbeta extra som receptionist i Örnsköldsvik?

Om tjänsten

Vi söker omgående en flexibel, engagerad och servicemedveten receptionist till en av våra attraktiva kunder i Örnsköldsvik!
Kunden har ett löpande behov av en extra resurs som kan hoppa in vid behov av och till i perioder. Behovet kommer alltså att variera och du kommer att både ha planerade inbokade pass men även finnas tillgängling för att hoppa in med kort varsel. I sommar kommer du att få möjligheten att arbeta mer då ordinarie personal vill vara ledig.

Detta är ett jobb som passar perfekt för dig som studerar och vill jobba extra. Eller så har du kanske ett annat extraarbete/annan sysselsättning som du vill kombinera detta med.
Arbetstiden är förlagd dagtid under veckodagarna.

Om företaget

KFX HR-partner är ett Auktoriserat Bemanning och Omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner. För att trivas i konsultrollen behöver du kunna ta egna initiativ, vara flexibel och pålitlig. Ställer upp för oss så ställer vi upp för dig, och vi finns till för att stötta dig under hela uppdraget. Och det slutar inte där, du blir också inbjuden till våra afterworks, event och andra påhitt som vi ordnar för våra konsulter.

Du är KFX och kundens ansikte utåt och därför är det bra att du sätter in dig i vårt och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är Stolthet, Omtanke och Engagemang och genomsyrar allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är flexibel, serviceminded och självgående. Vidare är du framåt, trevlig och vill alltid ge bästa möjliga service.
Några av de dagliga arbetsuppgifterna på detta uppdrag är att hjälpa besökare, svara i telefon samt mail, sortera post, översyn av lokaler och i övrigt förekommande arbetsuppgifter i en reception.
Som receptionist har du en central roll med mycket kontakt såväl med externa kunder som internt inom företaget.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och som förstår betydelsen av ett flexibelt och servicemedvetet kundbemötande. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska och har goda datorkunskaper.

Vi söker dig som har en hög social kompetens, är utåtriktad och servicemedveten. Det är viktigt att du har förmågan att se vad som behöver göras och att du som person är självständig, ödmjuk, ordningsam och prestigelös. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Övrigt

Är det dig vi söker? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Intervjuer sker löpande.

Vid frågor eller funderingar kontakta Erika Hällström på erika.hallstrom@kfx.se eller 060-15 46 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan