Sveriges bästa företagsbloggar 2018

Vi söker marknadsförare till kommande uppdrag!

Om tjänsten

Nu behöver vi fylla på vår kandidatbank med duktiga marknadsförare och kommunikatörer av olika slag! Tidigare har vi arbetat med en hel del uppdrag med roller inom marknadsföring där vi har sökt alltifrån marknadsassistenter, marknadskommunikatörer till olika typer av marknadsansvariga.

Till våren ser vi ett ökat behov hos våra kunder och det gäller både bemannings- och rekryteringsuppdrag.

Om företaget

KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekrytering-, bemanning- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega.

Vid bemanningsuppdrag blir du anställd av KFX HR-partner, och det är därför viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke samt engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Inom bemanningen kan det vara både längre och kortare uppdrag, heltid eller deltid samt extra om du är student.

Vid en rekrytering hjälper vi kunden med hela anställningsprocessen innan för att till slut presentera de kandidater som passar för tjänsten. Den som blir vald kliver oftast på en provanställning direkt hos kundföretaget.

Arbetsuppgifter

Då vi har olika typer av tjänster och uppdrag kring marknadsföring vill vi att du i din ansökan får med dina erfarenheter, vad du gör idag och vad du söker för typ av tjänst.
Bifoga också ditt CV.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är kreativ och som har en positiv grundinställning, du ser möjligheter och lösningar. Vi söker dig som har högskoleutbildning eller motsvarande dokumenterad arbetslivserfarenhet. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Vissa av våra kunder har engelska som koncernspråk så om du har kunskaper inom språket så är det meriterande. Du har med fördel goda kunskaper i program såsom Indesign, Photoshop, webbpubliceringsverktyg och Office-paketet. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att jobba med marknadsföring, profilering och events, men inget krav.

Ange gärna i ansökan vilka system och program du behärskar som kan vara av relevans.

Övrigt

För närmare information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Rebecka Junghagen på mail: rebecka.junghagen@kfx.se

Kunskap- och personlighetstester samt en bakgrundskontroll kan komma att göras på slutkandidater.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan