Verksamhetschef till Attendo hemtjänst i Nyköping

Om tjänsten

Letar du efter ett spännande chefsuppdrag där du kan göra skillnad för framtidens äldreomsorg?

För Attendos räkning söker vi nu en verksamhetschef som med sin kompetens, erfarenhet och omtanke kan driva och utveckla Attendos hemtjänstverksamhet i Nyköping. På uppdrag av Nyköpings Kommun utför Attendo hemtjänst hos brukare i hela kommunen. Verksamheten har ett 60-tal medarbetare.

Om företaget

Attendo är Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag och erbjuder tjänster inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till funktionshindrade. Företaget med sina drygt 17 000 medarbetare omsätter årligen 7 miljarder kronor och finns idag på ett 70-tal orter från Malmö i söder till Kalix i norr samt i Norge och Danmark. Attendo befinner sig nu i ett expansivt skede och söker löpande fler engagerade medarbetare som kan bidra till en hög kvalitet i omsorgen.

Arbetsuppgifter

Som verksamhetschef för hemtjänsten i Nyköping ansvarar du för verksamhetens medarbetare, kvalitet, ekonomi och kundkontakter. Detta är en roll där du självständigt driver, leder och utvecklar verksamheten och rapporterar direkt till regionchefen. Du ingår i en erfaren och kompetent ledningsgrupp där du introduceras i Attendos väl inarbetade koncept för kvalitets- och arbetsmiljöarbete. Till ditt stöd har du regionala resurser samt kvalitets-, ekonomi-, marknads- och HR- avdelning. I verksamheten finns två planeringsledare som arbetar med planering, uppföljning och administration.

Dina ansvarsområden kommer att bestå i:

  • Fult budgetansvar och ansvar att driva din affär
  • Fullt kvalitetsansvar för din verksamhet
  • Strategiskt arbete i medarbetargruppen, med fokus på kvalitet och utveckling
  • Systematiskt arbete för att ge medarbetarna bästa förutsättningar för att ge god omsorg med kvalité
  • Marknadsföring

Kvalifikationer

Vi söker dig med erfarenhet av ledarskap och utvecklingsarbete. Du har en högskoleutbildning och har exempelvis en socinomexamen eller en examen inom personalvetenskap. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från vård och omsorg, gärna från en ledande befattning. I denna roll kommer du att arbeta både strategiskt och operativt med att utveckla medarbetare och leverera kvalité, varför vi ser att en tidigare erfarenhet av utvecklingsarbete är ett krav.

Som person och i din yrkesroll är du målinriktad och affärsorienterad. Du har en stor drivkraft att nå goda resultat och har lätt för att entusiasmera dina medarbetare mot gemensamma mål.Du är kommunikativ, driven och framåttänkande. För att trivas i rollen tycker du om utmaningar och motiveras av att se din verksamhet nå framgång.

Övrigt

Tjänsten är stationerad centralt i Nyköping. Vi ser att du är flexibel att resa i tjänst, då det förekommer. Start för tjänsten är så snart som möjligt med hänsyn till uppsägningstid. I denna rekryteringsprocess samarbetar Attendo med KFX HR-partner och samtliga frågor hänvisas till ansvarig rekryterare Linnea Hägg på 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan