VD-assistent till Bantorget Förvaltning AB

Om tjänsten

För konsultuppdrag på 1 år söker vi en noggrann, strukturerad och social VD-assistent till organisationen Bantorget Förvaltning AB.

Denna tjänst är på heltid med start 1 juni och förväntas pågå ett år. Bantorget sitter i trevliga lokaler i LO-borgen och du kommer arbeta i nära samarbete med övrig VD-stab.

Om företaget

Bantorget Förvaltning är ett helägt dotterbolag till Landsorganisationen i Sverige, LO. Sedan 2014 ligger LOs förvaltning av kapital, fastigheter och affärsverksamheter i en helägd koncern, med Bantorget Förvaltning som moderbolag. I koncernen ingår ett flertal dotter- och intresseföretag.

Arbetsuppgifter

Som VD-assistent arbetar du främst administrativt med arbetsuppgifter som innefattar:

  • Hantering av bolagsformalia i form av protokoll och kallelser till styrelsemöten och stämmor etc.
  • Administration av årsredovisningar
  • Digitalisering av avtal
  • Hantering av post, utlägg och kvittoredovisning
  • Övrig administration

Kvalifikationer

Vi söker dig med tidigare erfarenhet från administration och en assisterande roll, det är meriterande om du tidigare arbetat som VD-assistent. Du har goda kunskaper i Officepaketet och känner dig trygg i att använda datorn som främsta redskap. Vidare har du flytande kunskaper i det svenska och engelska språket och uttrycker dig korrekt i både tal och skrift.

För att axla rollen på bästa sätt så är du en strukturerad person som tycker om ordning och reda. Du är detaljorienterad, analytisk och kommer gärna med idéer och förslag. Som person är du öppen, glad och social. Vi tror att du är duktig på att hantera olika typer av människor och har god samarbetsförmåga.

Då Bantorget Förvaltning är ett helägt dotterbolag till Landsorganisationen i Sverige, LO, så förutsätter vi även att du delar arbetarrörelsens värderingar.

Övrigt

Detta är ett konsultuppdrag där du har din anställning hos KFX HR-partner och arbetar som uthyrd konsult hos Bantorget Förvaltning AB. KFX HR-partners fokus har alltid varit på att bygga långvariga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra.

Samtliga frågor kring rekryteringsprocessen och tjänsten hänvisas till KFX HR-partner och ansvarig rekryterare Clara Backlund. Vi arbetar med löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan