Truckkörare till däcksäsongen på Bilia i Kungsbacka!

Om tjänsten

Snart är det dax att byta ut vinter- till sommardäcken igen! Bilia behöver därför truckkörare som kan arbeta under däcksäsongen. Vi söker dig som har truckkort och trivs i ett aktivt och fysiskt arbete. Då kan tjänsten vara din!

Bilia har valt att sammarbeta med KFX HR-partner i denna rekryteringsprocess. Du kommer bli anställd hos oss på KFX HR-partner.

Om företaget

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 300 medarbetare på 122 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. Bilia fokuserar på kunden och strävar efter att ha de mest nöjda kunderna i branschen. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har åtta nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Hyundai, MINI, och Dacia.

Är du nyfiken att veta mer? Läs mer om företaget på bilia.se eller kontakta oss på KFX.

Arbetsuppgifter

Rollen som däckpersonal innefattar arbetsuppgifter så som tvätt av däck, hämta och placera däck i däcklagret och hjälpa däckmontörerna i deras arbete.

Viktigt för tjänsten är att du har ett truck-körkort och ett stort intresse för branschen. Vi ser att du har förmågan att arbeta snabbt men noggrannt och har lätt för att komma in i nya arbetsgrupper. Vidare trivs du i en miljö som präglas av service och försäljning där alla skall vara med och bidra till en trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats. För att trivas i rollen är du van att arbeta under ett högt arbetstempo där effektivtet är i fokus.

Övrigt

Uppdragetslängd: Anpassas efter vädret och kommer vara ungefär 4 veckor med eventuellt förlängning
Start: Preliminär start 25 oktober tom 31 oktober
Arbetsplats: Kungsbacka

Vi arbetar löpande med urval och rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan redan idag!
Vid frågor eller fungeringar kontakta ansvarig rekryterare Paula Jansson 031-711 98 00.

Company logotype
  • Kungsbacka
  • Ansök senast 2021-10-24
  • Heltid
  • Anställning: Visstidsanställning
  • Bransch: Tillverkning/Produktion
  • Inkommet: 2021-10-15
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan