Tekniskt duktiga medarbetare till kommande uppdrag sökes!

Om tjänsten

Vi söker just nu efter nya konsulter till kommande uppdrag inom IT. Du som söker är tekniskt duktig, är serviceinriktad ut i fingerspetsarna och vill arbeta med administration, kundservice och planering. Är du vår nästa konsult? Vi ser fram emot din ansökan!

Om företaget

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ samt är flexibel och pålitlig. Du är både vårt och kundens ansikte utåt så det är därför viktigt att du förstår vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang vilka ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är ofta varierande och innefattar planering, bokning, uppföljning och även telefon- och mailkontakt med kunder, kollegor och säljare.

Kvalifikationer

Du som söker har avslutad gymnasieutbildning, gärna med en teknisk inriktining, samt talar och skriver obehindrat på svenska. I vissa tjänster krävs det också att du behärskar det engelska språket i både tal och skrift. Vidare har du tidigare arbetat administrativt och det är en stor fördel om du är van användare av Officepaketen.

I en teknisk serviceroll krävs det att du har ett logiskt tänkande och gillar att lösa problem. Du är noggrann och effektiv i ditt arbetssätt och du trivs med att skapa relationer och leverera service på hög nivå!

Övrigt

Detta är en allmän annons där urval sker löpande. Vid dessa typer av tjänster kan du komma att få genomföra olika arbetspsykologiska testningar.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Emelie Wedin på emelie.wedin@kfx.se eller Amanda Johansson på amanda.johansson@kfx.se. Vi ser fram emot din ansökan!

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan