Sveriges bästa företagsbloggar 2018

Teknisk kundtjänst till företag centralt i Stockholm

Om tjänsten

För vår kund, med kontor centralt i Stockholm City, söker vi nu en kundservicemedarbetare med tekniskt intresse. Detta är ett konsultuppdrag via oss på KFX HR-partner, initialt till och med sista augusti. Vi söker dig som finns tillgänglig omgående och vill jobba hela sommaren!

Om företaget

KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare och kunder. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vi har en gedigen kompetens inom vårt område och många nöjda kunder som varit med oss från start 1986.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 500 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

I rollen som kundservicemedarbetare hos vår kund har du, tillsammans med kollegorna i teamet, ansvar för att ge förstklassig service till företagets kunder och interna medarbetare. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer att bestå i:

  • Support via telefon & mail
  • Vissa ekonomifrågor
  • Intern ärendehantering
  • Intern support

I denna roll kommer du även få möjlighet att hålla utbildningar ut mot kunder.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av teknisk kundtjänst. Du har även erfarenhet av att hålla presentationer och utbildningar, och trivs bra med det! Som person är du tekniskt lagd, strukturerad och lösningsfokuserad. Du skulle beskriva dig själv som pedagogisk och med ett stort tålamod. Det är meriterande om du har erfarenhet från dagligvarubranschen och kunskap om artikelinformation/masterdata.

Krav för tjänsten är att du har mycket goda kunskaper i Officepaketet och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Övrigt

Start för uppdraget är omgående och vi söker dig som kan jobba till och med sista augusti, med chans till förlängning. Skicka in din ansökan redan idag, då vi går igenom urvalet löpande!

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan