Systemutvecklare till Masarin Consulting Group

Om tjänsten

Vi tror att vi är en arbetsplats för dig som kommit en bit på vägen, känner dig trygg i din kompetens och vill fortsätta växa som människa och yrkesperson. Vi söker dig som utöver din formella kompetens tycker det känns roligt och utmanande:

  • att använda din kreativa förmåga tillsammans med andra i att hitta nya spännande lösningar och koncept
  • att aktivt arbeta med att utveckla din egen kompetens och dig själv som individ och teammedlem

Vi är långt ifrån klara med vad vi vill åstadkomma, det är därför just Du är viktig för oss och nu är vi i stort behov av att stärka gruppen med flera fenomenala utvecklare inom java och .net

Om företaget

Vi på Masarin startade vår verksamhet i Sundsvall för ca 4 år sedan. Sedan dess har vi blivit 22 personer som alla arbetat tillsammans och bidragit till att bli det företag vi vill att det ska vara. Nu är vi redo att ta nästa steg i vår tillväxt och vill knyta till oss ytterligare kloka kollegor.

Arbetsuppgifter

I grund och botten arbetar vi alltid med att möta våra kunders behov. Oftast innebär det någon typ av förändring oavsett om du programmerar eller arbetar med coaching, det är bara en fråga om perspektiv.
Som anställd på Masarin kan du förvänta dig att arbetsuppgifterna kommer att variera över tid. Vi har en bred kundbas som spänner över en rad olika segment inom både privat och offentlig sektor, vilket är något vi arbetar aktivt med – både för din som våra kunders skull.
Det är viktigt för oss att du har uppdrag du trivs i och upplever som utvecklande och utmanande. Det kan innebära att du löser uppgifter tillsammans med dina kollegor i team, ”inhouse” eller befinner dig ute hos kund i komplexa uppdrag tillsammans med kunder och branschkollegor.

Kvalifikationer

Vi lägger stor vikt i vem du är som person och din sociala förmåga, t ex i form av hur du samarbetar med andra, ditt personliga ledarskap, initiativförmåga, kreativitet, hjälpsamhet osv.
Utöver dina personliga egenskaper bör du ha högskole- eller universitetsutbildning inom relevant område och talar och skriver svenska och engelska flytande. Dessutom har du dessa kunskaper och erfarenheter:

  • Minst 3-5 års erfarenhet av systemutveckling i Java och/eller .Net.
  • Genuint intresse och nyfikenhet för metodik och arkitektur

Övrigt

Tjänsten är på heltid och start omgående alternativt enligt överenskommelse.
För närmare information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linda Nyberg på KFX HR- partner på telnr 060- 15 46 00.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande.
Sökande till denna tjänst kan komma att genomgå personlighetstester och bakgrundskontroll.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan