Supervisor över Settlement, DHL Helsingborg

Om tjänsten

Till vår kund DHL i Helsingborg söker vi nu omgående en Supervisor över Settlement. Du kommer att leda en grupp bestående av 17 personer som arbetar med främst inom ekonomi på avdelningen Settlement. Din provanställning sker som konsult via KFX, därefter är målet att gå över till DHL.

Om företaget

KFX präglas av driv, teamkänsla och kvalité! Vi värdesätter stort engagemang och härlig humor. KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår egen personal. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord.
Vårt mål är att vara kundernas första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är idag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder en roll där du får möjligheten att arbeta strategiskt och en viktig del blir att förbättra processer och rutiner. Du leder avdelningen Settlement tillsammans med en arbetsgrupp om 17 medarbetare och du ska se till att upprätthålla ett arbetsklimat där alla vill vara med och bidra.

I din roll som ledare ingår det att entusiasmera, coacha, utveckla och följa upp dina medarbetare och hålla löpande medarbetarsamtal.

Vidare kommer du att Säkerställa att betalningar, fakturering, intäkter och kostnader stämmer på Settlementavdelningen och ha ett nära samarbete med businesscontroller

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett stort intresse av människor och ledarskap. Du har minimum ett par års ledarerfarenhet och har arbetat i en liknande roll tidigare. Det är meriterande om du har arbetat med ett systematiskt förbättringsarbete och tidigare styrt upp processer. Det är även meriterande om du arbetat i en större organisation, gärna inom transportbranschen.

Du är flytande i svenska och engelska och kan uttrycka dig på ett professionellt sätt i både tal och skrift. Du arbetar lätt och ledigt i Officepaketet, främst Excel. Vi ser gärna att du har ett sinne för siffror och har arbetat med arbetsuppgifter som budget- och resultaträkning, periodiseringar och liknande tidigare. Utbildning inom området och ekonomi är helt klart ett plus men fokus kommer att ligga på relevant arbetserfarenhet och rätt personlighet.

Du är en naturlig och engagerad ledare som tycker om att entusiasmera, coacha och motivera dina medarbetare. Du har ett strukturerat och organiserat arbetssätt samt är den tydlig kravställare. Du säkerställer att beslutade förändringar genomförs så uppsatta mål nås och du ser vad som behövs för att nå framgång på både individ- och gruppnivå. Du är en god lyssnare, trivs med att arbeta i ett team samt är en närvarande chef.

Övrigt

Du blir anställd av KFX till en början för att sedan ha en chans att gå över till kund. Tjänsten är på heltid. Tillträde enligt överenskommelse men gärna snarast.
Kreditupplysning, belastningsutdrag samt personlighets- och kunskapstester kommer att göras på slutkandidater.
Välkommen in med din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande!

Kontaktperson Rebecka Möberg, nås på rebecka.moberg@kfx.se eller på 040-120200 vid frågor om tjänsten.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan