Sommarjobb som Administratör, Ekonomiassistent eller Receptionist?

Om tjänsten

Söker du ett sommarjobb där du kan utvecklas och få erarenhet? Vill du arbetat som Ekonomiassistent, Administratör eller varför inte Receptionist? Vi söker just nu personal till våra sommaruppdrag där du kommer att bli anställd av oss på KFX HR-partner och uthyrd till någon eller några av våra kunder.

Vi söker både dig som vill arbeta heltid och deltid under hela eller delar av sommaren. På vissa uppdrag finns det också möjlighet att fortsätta arbeta extra efter sommaren om du studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning. Vi arbetar mot många olika branscher och områden så hos oss finns möjligheten att arbeta inom det område som du är intresserad av.

Om företaget

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare och kunder. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vi har en gedigen kompetens inom vårt område och många nöjda kunder som varit med oss från start 1986.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 500 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Några av våra sommaruppdrag som vi har inne just nu är dels inom kundservice, ekonomi, administration och service. Trivs du att arbeta med något av detta och känner att du är den personen som vi söker så ansök redan idag.

Hos oss på KFX så genomsyras allt vi gör i våra ledord – Stolthet, Omtanke och Engagemang, så vi ser gärna att du är en person som värderar dessa egenskaper lika mycket som vi. När du är uthyrd hos vår kund så är du vårt ansikte utåt, och därför är det självklart för dig att hålla en hög kundservicenivå, att du tar ansvar över dina arbetsuppgifter och gärna ger det där lilla extra. Vi vill anställa dig som är engagerad, positiv och som ger 110 % när man är på arbetet.

Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper men det är meriterande med tidigare arbetslivserfarenhet, god datavana och van vid att tala och skriva på både svenska och engelska.

Övrigt

Detta är en annons för alla våra sommaruppdrag och intervjuer sker löpande.
Vilket betyder att tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skickar därför in din ansökan redan idag via kfx.se
Om du vet att det är en period i sommar då du inte kommer att kunna arbeta så skriv gärna med det i din ansökan.

Kunskap- och personlighetstester samt kreditupplysning kan komma att göras på slutkandidater beroende på kund och uppdrag.
Vid frågor eller funderingar kontakta Elin Andersson på 031-711 98 00

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan