Vill du arbeta i olika receptioner?

Om tjänsten

Är du serviceinriktat och gillar att vara ansiktet utåt? Gillar du när ingen dag är sig lik? Vi erbjuder ett arbete som ger yrkeserfarenhet från flera olika branscher och ett brett kontaktnät ute i arbetslivet.

Om företaget

KFX HR-partner är ett bolag som verkar inom bland annat bemanning, rekrytering och entreprenad. Vi är måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Vi är ett företag som bryr sig om vår personal och vill att du ska känna att du är en uppskattad person, både som anställd och som kollega. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är drygt 400 medarbetare och har regional a kontor runt om i landet.

Som ambulerande resurskonsult kommer du att arbeta på uppdrag hos olika kunder runt om i centrala Göteborg och Mölndal. Kunderna är verksamma inom allt från bil- till fastighetsbranschen. Låter det inte toppen att få en bred yrkeserfarenhet inom olika branscher? Det är precis vad vi erbjuder!

Arbetsuppgifter

Som ambulerande konsult arbetar du på uppdrag ute hos olika kunder och fungerar som ersättare vid frånvaro eller som extraresurs vid arbetstoppar. Dina arbetsplatser varierar från dag till dag vilket ställer stora krav på flexibilitet och anpassningsförmåga. Tjänstens innehåll kan variera beroende på hos vilken kund du arbetar hos, men de flesta uppdrag du kommer bli upplärd på är olika receptioner. Det kan även förekomma internservice och växeltelefoni.

Kvalifikationer

För att passa in på tjänsten krävs det att du verkligen tycker om ett omväxlande arbete och trivs med att få arbeta på flera olika arbetsplatser varje vecka. Du bör förstå betydelsen av ett professionellt och servicemedvetet kundbemötande. Du ska även ha slutfört 3-årigt gymnasium samt kunna formulera dig väl i tal och skrift – både på svenska och engelska. Goda datorkunskaper, främst inom Officepaketet, är ett krav.

Som ambulerande konsult hos oss ser vi att du har en hög social kompetens, är ordningssam och prestigelös. Naturligtvis tycker du att det är kul att ge service och trivs i en roll där du får hjälpa till med olika typer av uppgifter i en organisation. I rollen är det även viktigt att du har förmågan att snabbt se vad som behöver göras och kan ta initiativ. Trivs du med att den ena dagen inte är den andra lik? Är du nyfiken på att testa olika arbetsplatser? Gillar du att vara ansiktet utåt? Då är du vår nya ambulerande konsult!

Du kommer att få en grundlig utbildning hos våra kunder och därför ser vi att du är beredd att satsa minst ett år på oss. Önskvärt om du har körkort.
Arbetstiderna varierar mellan kl. 07-18 under vardagar. Det är en tillsvidareanställning på heltid med en sex månaders provanställning. Lönen baseras utifrån hur mycket du arbetar, och du har alltid en garantilön på 80% om du inte blir utbokad. Vi berättar självklart mer om detta om du blir aktuell för en intervju.

Övrigt

Vi påbörjar rekryteringsprocessen omgående för denna spännande tjänst, så skicka in din ansökan redan idag!

Vi ser fram emot att få lära känna dig!
Skicka in din ansökan på www.kfx.se

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan