Söker du deltidsjobb i en reception?

Om tjänsten

Söker du ett socialt och effektivt extrajobb? Vill du arbeta på ett familjärt företag där relation och service är i fokus? Är du kanske student eller har annan huvudsaklig sysselsättning? Då kan detta vara något för dig!

Vår kund behöver förstärkning under lunchtid. Vi söker dig som kan arbeta 2 timmar under lunchtid 2-5 vardagar i veckan. För rätt person finns även möjlighet att hoppa in extra vid behov. Vår kund har sitt kontor beläget i centrala i Göteborg vid Gullbergsvass.

Om företaget

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare och kunder. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vi har en gedigen kompetens inom vårt område och många nöjda kunder som varit med oss från start 1986.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 500 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Vill du arbeta på ett familjlärt företag där relation är i fokus? Gillar du att vara ansikte utåt och hjälpa till där det behövs?
Du kommer självständigt ta hand om allt från att ta emot och ge service till företagets besökare till att hålla ordning och reda i entrén samt konferensrummen.
I rollen ingår följande arbetsuppgifter:

  • Ta emot besökare.
  • Svara på inkommande samtal i växeln.
  • Ansvara för post- och budhantering.
  • Diverse administration.
  • Beställa kontorsmaterial och fylla på när det behövs.

Kvalifikationer

Vi söker dig som förstår betydelsen av ett professionellt, flexibelt och servicemedvetet kundbemötande. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Du har hög social kompetens och förmågan att se vad som behöver göras. Du som söker ska vara självständig, ödmjuk, ordningsam och prestigelös.

Meriterade är erfarenhet av liknade arbetsuppgifter som receptionist eller konferensvärdinna.

Övrigt

I denna tjänst kommer ni vara två stycken som har rollen som receptionist under lunchtid. Ni kommer inte arbeta samtidigt utan se till att dela upp dagarna till det som passar er. Därav är det viktigt att kunna samarbeta och ha god kommunikationsförmåga.

Intervjuer och urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag på www.kfx.se
Vi genomför personlighets- och kundskapstester.

Vid frågor kontakta Paula Jansson 031-711 98 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan