Serviceinriktad receptionist sökes till kund inom byggbranschen!

Om tjänsten

I samarbete med vår kund söker vi nu en serviceinriktad och positiv receptionist. Detta är ett vikariat på heltid med tillträde i augusti, och som sträcker sig till juni 2018. Det finns även chans till förlängning efter detta slutdatum.

Om företaget

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Vår kund är Skandinaviens fjärde största bygg-, anläggnings- och bostadsutvecklingsföretag med ca 1000 anställda i Sverige. I Sverige har de verksamhet inom fem områden: anläggning, industri, entreprenad och bostads- och fastighetsutveckling. Stockholmskontoret är beläget i Solna.

Arbetsuppgifter

Som receptionist kommer du främst att ta emot företagets besökare samt svara på inkommande växelsamtal. Arbetsuppgifter utöver detta är bland annat post- och budhantering, inköp av kontorsmaterial, beställning av luncher, utlåning av nycklar, ta emot leveranser, boka resor, boka konferensrum, hjälpa till med tekniken i konferensrummen och vidarebefordra mail, hjälpa till i köket mm. Tunga lyft förekommer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har god erfarenhet av att arbeta i reception och växel. Du är van att bemöta kunder och att ge god service. Du har goda kunskaper i office paketet samt talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Du som söker denna tjänst är stresstålig, självständig och noggrann. Du har en mycket god servicekänsla och en positiv och hjälpsam attityd. Du är lyhörd, har ett gott öga för detaljer och har lätt för att se kundens behov. Vidare är du en prestigelös och problemlösande person som gärna hugger i där du behövs. Har du dessutom nära till skratt så är du rätt person.

Övrigt

Arbetstider varannan vecka 7:00 – 16:00 / 8:00 – 17:00, måndag – fredag.

Vi arbetar löpande med urval och rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan